Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

Μετά από αυτή την ηλικία, πρέπει να σταματήσετε να φοράτε αυτό το ρούχο (Photo)


Στην γκαρνταρόμπα ανδρών και γυναικών υπάρχουν κάποια ρούχα που φοριούνται σε κάθε ηλικία και σε ...
πολλές περιστάσεις: το κλασσικό button down πουκάμισο ή η pencil φούστα ως το γόνατο είναι δύο χαρακτηριστικά παραδείγματα κομματιών της γκαρνταρόμπας που η μόδα τους δεν περνά ποτέ, ανεξάρτητα ηλικίας και τάσεων.


Και μετά, υπάρχει και το τζιν: το παντελόνι που σχεδιάστηκε αρχικά για εργάτες και ναυτικούς και έγινε στη συνέχεια το σύμβολο της επαναστατημένης νεολαίας και λίγο μετά το ρούχο που μπορεί να φορεθεί από τους πάντες, σε κάθε ηλικία και σχεδόν σε κάθε περίπτωση.


Σχισμένο ή χωρίς τρύπες, μπλε, ξεβαμμένο ή μαύρο, ψηλοκάβαλο ή χαμηλοκάβαλο, το τζιν είναι ο all around player της γκαρνταρόμπας ανδρών και γυναικών, ωστόσο, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα αγοράς, η ηλικία πέραν από την οποία προτείνεται να σταματήσετε να φοράτε τζιν είναι τα 53 έτη.


Συγκεκριμένα, στην έρευνα στην οποία συμμετείχαν 2.000 Βρετανοί υπήρξαν κι άλλα παράξενα ευρήματα: οι περισσότεροι δήλωσαν ότι δυσκολεύονται να βρουν το τζιν που τους ταιριάζει και ένας στους τρεις παραδέχθηκε ότι δεν προσπαθεί πλέον καν να βρει το τζιν των… ονείρων του.




Ωστόσο, αν τελικά το τζιν που πραγματικά θέλουμε βρεθεί, τότε, αποκάλυψε η έρευνα, δεν το βγάζουμε από πάνω μας μέχρι να… λειώσει, αφού το κρατάμε από πέντε ως και δέκα (!) χρόνια.


Όπως και να’χει, η «απαγόρευση του τζιν» από την ηλικία των 53 χρόνων και εντεύθεν δεν είναι νόμος: αντιθέτως, μπορούμε να φοράμε ό,τι θέλουμε και ό,τι μας κάνει να αισθανόμαστε άνετα.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs