Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

Συναντήστε τους Τραμπ: Η νέα Πρώτη Οικογένεια των ΗΠΑ (Photos)


Μετά την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ τα βλέμματα δεν έχουν στραφεί μόνο στην λίστα των υποψηφίων στελεχών...
της κυβέρνησης του, αλλά και στα μέλη της οικογένειάς του. Ο Guardian δημοσιεύει τα προφιλ όλων των μελών της οικογένειας Τραμπ, παρουσιάζοντας με αυτό τον τρόπο την οικογένεια η οποία τουλάχιστον για τα επόμενα 4 χρόνια θα είναι η «Πρώτη Οικογένεια» των ΗΠΑ.


Μελάνια Τραμπ


Η γυναίκα του Ντοναλντ Τραμπ δέχθηκε «βολές» από το κοινό και τον τύπο κατά τη διάρκεια της προεκλογικής καμπάνιας του συζύγου της. Το πρώην μοντέλο, 46 ετών, στάθηκε στο πλευρό του Τραμπ ύστερα από τη δημοσιοποίηση του βίντεο που περιείχε σεξιστικά σχόλια για τις γυναίκες και όταν 13 γυναίκες τον κατηγόρησαν για σεξουαλική παρενόχληση. Η λογοκλοπή της ομιλίας της Μισέλ Ομπάμα κατά τη διάρκεια του συνεδρίου των Ρεπουμπλικανών σχολιάστηκε αρνητικά από όλους. 



Ιβάνκα Τραμπ


Η κόρη του Τραμπ είναι αντιπρόεδρος της εταιρείας Τραμπ και κατά τη διάρκεια της προεκλογική εκστρατείας του πατέρα της βρέθηκε στην πιο δύσκολη θέση. Το πρώην μοντέλο, η οποία έχει μια σειρά από επιχειρήσεις, μεταξύ των οποίων σειρά ρούχων και κοσμημάτων, εδώ και καιρό υπερασπίζεται τα δικαιώματα των γυναικών και πριν τον γάμο της με τον Τζάρεντ Κάσνερ έγινε Εβραία. Παρά τη στάση της Ιβάνκα, η καμπάνια του πατέρα της κατηγορήθηκε για μισογυνισμό και αντισιμιτισμό. Η 35χρονη Ιβάνσα είναι στενή φίλη της Τσέλσι Κλιντον και το 2007 ήταν στους δωρητές της προεκλογικής καμπάνιας της Χίλαρι. Η Ιβάνκα πάντα υπερασπίζεται τον πατέρα της και πολλοί είναι εκείνη που την θεωρούν τον πραγματικό λόγο πίσω από την εκλογική επιτυχία του Τραμπ. Η Ιβάνκα δέχθηκε αρνητικά σχόλια για την υποστήρηξη που έδωσε στον πατέρα της, με αρκετούς αμερικανούς να καλούν σε μποϊκοτάζ της γραμμής ρούχων που κυκλοφορεί.



Ερικ Τραμπ


Ο Ερικ εμφανίζονταν συχνά σε τηλεοράσεις και ραδιόφωνο κατά την προεκλογική καμπάνια του πατέρα του. Όπως και τα αδέρφια του είναι μέλος στο διοικητικό συμβούλιο του ομίλου Τραμπ, με την φιλανθρωπική οργάνωση «EricTrump Foundation» να τίθεται σε εκτεταμένο οικονομικό έλεγχο όταν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν πως έχει λάβει χορηγία από τον πατέρα του. Ο Ερικ μαζί με τον αδερφό του Ντόναλτ επικρίθηκαν δημόσια λόγω της «λατρείας» τους να κυνηγάνε ζώα όπως οι κροκόδειλοι και οι λεοπαρδάλεις. Ο Ερικ, επίσης, παραβίασε τον εκλογικό νόμο της Νέας Υόρκης όταν δημοσίευσε φωτογραφία του από την εκλογική κάλπη.





Ντόναλντ Τραμπ Jr


Το τρίτο παιδί του Τραμπ από τον πρώτο του γάμο, ο Ντόναλντ Τραμπ Jr,38 ετών, ήταν δραστήριο μέλος της προεκλογικής εκστρατείας. Και αυτός δουλεύει στις οικογενειακές επιχειρήσεις και έχει εμφανιστεί στο «The Apprentice». Ωστόσο, τράβηξε πάνω του τα βλέμματα της δημοσιότητας όταν συνέκρινε τους Σύρους πρόσφυγες με «θανατηφόρα ζελεδάκια». Είναι παντρεμένος με την Κέι Χίντον και έχει 5 παιδιά.



Τίφανι Τραμπ


Η κόρη του Τραμπ από τον δεύτερο γάμο του και λιγότερο προβεβλημένη από τα υπόλοιπα αδέρφια της. Αποφοίτησε πρόσφατα από το πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια, έχει έναν δημοφιλή λογαριασμό στο Instagram και έχει δοκιμάσει την τύχη της στην ποπ μουσική. Τα αμερικανικά ΜΜΕ θεωρούν πως από όλα τα παιδιά του Τραμπ, η Τίφανι είναι λιγότερο κοντά στον πατέρα της. 



Τζάρεντ Κάσνερ


Ο Κάσνερ είναι ο σύζυγος της Ιβανκα Τραμπ. Είναι γενικός διευθυντής της οικογενειακής επιχείρησης real estate και ιδιοκτήτης της εφημερίδας New York Observer . Μέσα από την εφημερίδα κατάφερε να δώσει μεγαλύτερη δημοσιότητα στον Ντόναλντ Τραμπ, γεγονός που προκάλεσε αντιδράσεις. Ο Κάσνερ ήταν ένας από τους στενούς συμβούλους του Τράμπ στην προεκλογική καμπάνια.



Μπάρον Τράμπ


Ο 10 χρονος γιος του Ντόναλτ και της Μελάνια είναι πλέον το νεότερο παιδί Προέδρου των ΗΠΑ. Κερδίζοντας τη θέση αυτή από τη Σάσα Ομπάμα. Όπως αναφέρουν τα αμερικανικά μέσα, αγαπάει τα κουστούμια, ο μπαμπάς του τον αποκαλεί «μικρο Ντόναλντ» και οι δύο απολαμβάνουν να παίζουν μαζί γκολφ.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs