Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

Κίνα: Ζεματάνε ζωντανούς τους αρουραίους για να φύγει η γούνα τους και να τους κάνουν κεμπάπ (ΣΚΛΗΡΕΣ Photos&Video)


Μόνο αποτροπιασμό προκαλεί το βίντεο που θα δείτε. Τα ζωάκια πεθαίνουν φρικτά όταν...
τα βουτάνε ζωντανά σε βραστό νερό και εκείνοι γελούν ατάραχοι.

Στην Κίνα ο αρουραίος θεωρείται σε πολλές περιοχές, ένα φτηνό, γρήγορο και δυναμωτικό φαγητό. Υπάρχουν πολλά καταστήματα που τους σερβίρουν ενώ η αγαπημένη λιχουδιά είναι όταν τους κάνουν κεμπάπ.


Όμως για να ψήσουν τον αρουραίο θα πρέπει πρώτα να του αφαιρέσουν τη γούνα. Ο πιο γρήγορος και αναίμακτος τρόπος είναι να το κάνουν ενώ το ζωάκι είναι ζωντανό. Στο πίσω μέρος των εστιατορίων που σερβίρουν αρουραίο, εργαζόμενοι βράζουν νερό. Το νερό κοχλάζει, και τότε τραβάνε μέσα από το κλουβί έναν ένα τον αρουραίο και τον βυθίζουν στο νερό.




Το ζώο φυσικά και δεν πεθαίνει ακαριαία. Βασανίζεται και πεθαίνει με εγκαύματα και φριχτούς πόνους. Τότε οι εργαζόμενοι αρχίζουν να τραβάνε τούφες τη γούνα του η οποία αποκολλάται από το δέρμα. Στη συνέχεια μεταφέρουν τα νεκρά πλέον ζώα μπροστά στον ψήστη για τα περαιτέρω.


Στο βίντεο θα δείτε τα κουφάρια των αρουραίων στο πάτωμα, τους ανθρώπους να φορούν γάντια και να πιάνουν από το κλουβί τους αρουραίους να τους δολοφονούν και μετά να τους αφαιρούν τη γούνα. Υπάρχουν τούφες παντού στο πάτωμα μαζί με νερό.

Οι οργανώσεις για τα δικαιώματα των ζώων ακόμη και των αρουραίων, έχουν ξεκινήσει τεράστια καμπάνια για να σταματήσει αυτός ο βάρβαρος τρόπος θανάτωσης.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs