Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

Η πρώτη ανάρτηση της Selena Gomez μετά από τρεις μήνες νοσηλείας


Βρίσκεται σε κλινική αποτοξίνωσης από τον Αύγουστο...
Τρεις μήνες και κάτι πέρασαν από τότε που η Selena Gomez έανε την τελευταία της κοινοποίηση στο Instagram, λίγο πριν κάνει την εισαγωγή της στην κλινική αποτοξίνωσης, στην οποία βρίσκεται από τον Αύγουστο.

Η νεαρή τραγουδίστρια επέστρεψε όμως και μετά της εκθαμβωτική της εμφάνιση και τον συγκινητικό της λόγο στα AMAS έκανε το πρώτο της post στο Instagram την ημέρα των Ευχαριστιών.

Η 24χρονη τραγουδίστρια κοινοποίησε ένα πολύ συναισθηματικό και συγκινητικό μήνυμα, το οποίο συνόδευε τη φωτογραφία της, στην οποία η ίδια βρίσκεται για μία selfie μπροστά από τους θαυμαστές της.

«Υπάρχουν πολλά πράγματα για τα οποία είμαι ευγνώμων αυτή τη χρονιά. Αυτός ο χρόνος ήταν πολύ σκληρός για μένα, αλλά παράλληλα με αντάμειψε για όσα έκανα. Επιτέλους καταπολέμησα και πάλεψα μέσα μου αυτό το «τίποτα δεν είναι αρκετό». Ήθελα μόνο να αντικατοπτρίζω την αγάπη που εσείς μου δίνετε τόσα χρόνια και να σας δέιξω πόσο σημαντικό είναι σε φροντίζουν. Η καλοσύνη πάντα κερδίζει. Σας αγαπώ», έγραφε η λεζάντα της φωτογραφίας.







Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs