Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Tο παρασκήνιο της φωτογράφισης για το φετινό ημερολόγιο της Pirelli


Οι φετινές φωτογραφίες έχουν κάτι το εντελώς διαφορετικό...
Χωρίς μακιγιάζ και χωρίς ρετούς φωτογραφήθηκαν διάσημες σταρ για το ημερολόγιο της Pirelli 2017. Τις φωτογραφίες τράβηξε ο φημισμένος φωτογράφος Peter Lindbergh, ενώ μεταξύ άλλων ποζάρουν η Nicole Kidman, η Penelope Cruz, η Kate Winslet, η Helen Mirren, η Robin Wright, η Julianne Moore και η Uma Thurman. Το διαφορετικό στη φετινή φωτογράφιση είναι ότι οι διάσημες πρωταγωνίστριες πόζαραν ντυμένες και χωρίς κανένα ίχνος μακιγιάζ.

Ο ίδιος ο Lindbergh παρουσιάζοντας το ημερολόγιο στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο Παρίσι, δήλωσε: «Στόχος μου ήταν να πω ότι δεν δέχομαι την εικόνα της ομορφιάς, η οποία έχει δημιουργηθεί για εμπορικούς λόγους και να θυμίσω σε όλους τι είναι πραγματικά η ομορφιά». Όπως συμπλήρωσε ο διάσημος φωτογράφος «Σε μία εποχή στην οποία οι γυναίκες απεικονίζονται στα μέσα ενημέρωσης ως πρέσβειρες της τελειότητας και της νεότητας, θεώρησα σημαντικό να θυμίσω σε όλους ότι υπάρχει μία διαφορετική ομορφιά, πιο αληθινή, η οποία δεν πέφτει θύμα χειρισμών για εμπορικά ή άλλα συμφέροντα. Αυτό είναι σημαντικό, δεν είναι; Η ομορφιά μιλά για την ατομικότητα, το θάρρος του να είσαι ο εαυτός σου και την ευαισθησία του καθενός. Αυτός είναι ο ορισμός της σύγχρονης γυναίκας για μένα. Αυτός είναι ο στόχος αυτού του ημερολογίου».




Πριν από λίγο στον επίσημο λογαριασμό της Pirelli ανέβηκε ένα αποκλειστικό video από τα παρασκήνια της φετινής φωτογράφισης.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs