Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Προσοχή: Δεν θα λειτουργεί το Taxisnet το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Δεκεμβρίου


Θα εκτελεστούν εργασίες αναβάθμισης...
Η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων και Διοικητικής Υποστήριξης ενημερώνει ότι όλες οι παρεχόμενες ηλεκτρονικές υπηρεσίες και εφαρμογές δεν θα είναι διαθέσιμες το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Δεκεμβρίου 2016, λόγω της αναβάθμισης των υπολογιστικών συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών.

Από τις 5 Δεκεμβρίου οι χρήστες θα πρέπει να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα εγκαίρως για να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα ασυμβατότητας. Αναλυτικότερες πληροφορίες υπάρχουν στον ενημερωμένο πίνακα συμβατότητας περιηγητών και λειτουργικών συστημάτων για το πρωτόκολλο TLS 1.2 που παρατίθεται εδώ και ειδικότερα τις στήλες Browser (όνομα περιηγητή) – Version (έκδοση περιηγητή) – Platforms (λειτουργικό σύστημα υπολογιστή) – TLS 1.2.




Όποιος χρήστης εμπίπτει σε μια από τις περιπτώσεις που δεν υποστηρίζεται το πρωτόκολλο TLS 1.2 και δεν έχει τη δυνατότητα αναβάθμισης λειτουργικού συστήματος ή ενσωματωμένου περιηγητή (browser), η ΓΓΠΣ συμβουλεύει να γίνει εγκατάσταση των τελευταίων εκδόσεων ενός εκ των δωρεάν περιηγητών Google Chrome ή Mozilla Firefox

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs