Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Καλλίγραμμη γυναίκα ανέβηκε σε μηχανή φορώντας μόνο ένα μικροσκοπικό στρινγκ - Προκάλεσε εγκεφαλικά στο δρόμο (Video)


Οι οδηγοί σταματούσαν και κόρναραν από χαρά. Πολλοί επιχείρησαν να μπουν πίσω από τη μηχανή για να βλέπουν καλύτερα.

Το βράδυ οι οδηγοί της....
ρωσικής πόλης Rostov-on-Don, οδηγούσαν βαρετά στους μεγάλους δρόμους. Κάποιοι επέστρεφαν στο σπίτι μετά από μια κοπιαστική μέρα, και κάποιοι άλλοι πήγαιναν βόλτα.



Ξαφνικά είδαν κάτι που θα θυμούνται. Μια μηχανή μεγάλου κυβισμού. Μπροστά ο οδηγός με το κράνος του και ενδεδυμένος με μπουφάν και πίσω μια καλλίγραμμη γυμνή γυναίκα, με υπέροχα πόδια. Φορούσε μαύρες γόβες με ψηλά τακούνια. Δεν φορούσε τίποτε άλλο. Ήταν ολόγυμνη.



Φορούσε μόνο ένα εσώρουχο στρινγκ, αλλά ο τρόπος που καθόταν στη μεγάλου κυβισμού μηχανή περισσότερο αναδείκνυε παρά έκρυβε τα πανέμορφα οπίσθια της.


Τα περισσότερα αυτοκίνητα στη Ρωσία έχουν τοποθετημένη στο παρμπρίζ μια κάμερα που καταγράφει τα πάντα στον δρόμο. Έτσι ένας οδηγός αυτοκινήτου πήρε από πίσω τη μηχανή και η κάμερα έγραφε.

Κάποια στιγμή φαίνεται ότι η μηχανή ελαττώνει ταχύτητα και η καλλίγραμμη γυναίκα βγάζει το σουτιέν της, το δίνει σε έναν οδηγό και στη συνέχεια απομακρύνεται.


Όταν η μηχανή σταματάει σε κάποιο κόκκινο φανάρι η κοπέλα που πάντα φοράει κράνος, αυτό πρέπει να το τονίσουμε, κάνει διάφορες χειρονομίες στους οδηγούς. Κάποιοι γελούν και φωνάζουν μπράβο, κάποιοι κορνάρουν χαρούμενοι και κάποιοι άλλοι χάνουν τον έλεγχο του αυτοκινήτου τους.

Στους οδηγούς που κάνουν αισχρά σχόλια, ή σφυρίζουν, η γυναίκα προτάσσει το χέρι της, το κάνει μπουνιά και υψώνει το μεσαίο της δάχτυλο σαν απάντηση.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs