Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

Ουκρανοί σε κλαμπ «εκτελούν» Ρώσο πιλότο σαν τζιχαντιστές και «τρώνε» το κρέας του καπνιστό (Video)


Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί ο μακάβριος τρόπος που βρήκε ένα...
κέντρο νυχτερινής διασκέδασης στην Ουκρανία να προσφέρει θέαμα στους πελάτες του.

Εκμεταλλευόμενο τον , εθνικιστικό παροξυσμό που έχει κατακλύσει την Ουκρανία μετά την επιβολή της νέας φιλοδυτικής κυβέρνησης από το «κίνημα του Μαϊντάν» - στο οποίο πρωτοστάτησαν ακροδεξιές και νεοναζιστικές ομάδες, το νυχτερινό κλαμπ οργάνωσε μία εικονική εκτέλεση Ρώσου πιλότου από τζιχαντιστές ενώ πρόσφερε σνακ με το όνομα «καπνιστός πιλότος».

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το Russia Today, παραθέτοντας το σχετικό βίντεο, στο κλαμπ διοργανώθηκε μια θεματική νυχτερινή βραδιά εξύμνησης της κατάρριψης του ρωσικού μαχητικού από την Τουρκία, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας πιλότος.

Στους παρευρισκόμενους προσφέρθηκε «ψητός πιλότος», συμβολίζοντας μακάβρια τον φρικτό θάνατο του πιλότου, ενώ ακολούθησε η εικονική εκτέλεση ενός Ρώσου κυβερνήτη μαχητικού αεροσκάφους.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο «εκτελεστής» αναγκάζει το θύμα να γονατίσει και το εκτελεί δι’ αποκεφαλισμού, ενώ ακούγεται ως μουσική υπόκρουση το τραγούδι με το οποίο συνοδεύουν τις αντίστοιχες εκτελέσεις οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους.

Στο τέλος το πλήθος ακούγεται να φωνάζει «δόξα στην Ουκρανία».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs