Γράψτε το Email σας για να ενημερώνεστε πρώτοι.

Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2016

Πατέρας «ποτίζει» με μπύρα το τρίχρονο παιδί του και μεθυσμένοι χορεύουν στη μέση του δρόμου (Video)


Οργή και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει το βίντεο που δείχνει πατέρα να δίνει στο παιδί του να πιει ένα μπουκάλι μπύρα.

Το περιστατικό που έχει....
ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων έγινε στο Περού. Ο πατέρας του βρίσκεται στο δρόμο με μια παρέα φίλων του, όλοι τους ενήλικες και πίνουν μπύρες.


Κάποια στιγμή και ενώ δείχνουν ζαλισμένοι από το αλκοόλ, ο πατέρας φωνάζει το παιδί του που είναι μόλις 2 χρονών και του δίνει να κρατήσει και να πιει και εκείνο ένα μπουκάλι μπύρα.

Το παιδάκι μιμείται τον πατέρα του. Χορεύει όπως εκείνος, γεμίζει με μπύρα το ποτήρι του, φυσάει τον αφρό της και κατεβάζει τις γουλιές διψασμένα. Μάλιστα μόλις αδειάζει το μπουκάλι, παίρνει και άλλο ένα και το ανοίγει και τότε ο πατέρας το επευφημεί και του σηκώνει το χέρι.

Στο βίντεο ακούγεται και μια γυναικεία φωνή που εικάζεται πως είναι η μητέρα του παιδιού, η οποία δείχνει να επικροτεί το περιστατικό. Το βίντεο αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έγινε και πρώτο θέμα στα κανάλια του Περού.

Ειδικοί επιστήμονες που σχολίασαν την άθλια πράξη του πατέρα είπαν πως σε τόσο μικρές ηλικίες η κατανάλωση αλκοόλ μπορεί να επιφέρει εγκεφαλικές βλάβες, που μπορεί να είναι και μη αναστρέψιμες, λόγω της υψηλής τοξικότητας του αλκοόλ.

Google+ Followers