Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

Έξαλλος ο Τραμπ με τη Κλίντον – Ξεσπάθωσε στο Τwitter


Η απόφαση της Χίλαρι Κλίντον να συμμετάσχει το επιτελείο της στη διαδικασία επανακαταμέτρησης ψήφων στο...
Ουισκόνσιν, όπως και στις Πολιτείες της Πενσυλβάνια και του Μίσιγκαν, εφόσον ανοίξει τέτοια διαδικασία, έχει εκνευρίσει τον Ντόναλντ Τραμπ.

Μέσα από επτά tweets που ανάρτησε μέσα σε μία ώρα, ο εκλεγμένος Πρόεδρος των ΗΠΑ, κατηγόρησε τη Χίλαρι Κλίντον για την απόφασή της, καταλήγοντας ότι αυτό που κάνει είναι λυπηρό.


Οι αναρτήσεις του στο twitter:

«Η Χίλαρι Κλίντον παραδέχτηκε το αποτέλεσμα των εκλογών, όταν με πήρε τηλέφωνο για να με συγχαρεί, αφότου είχαν γίνει γνωστά τα αποτελέσματα. Τίποτα δεν θα αλλάξει».

«Στο ντιμπέιτ είχε αναφέρει πως εδώ και 240 χρόνια έχουμε ελεύθερες και έντιμες εκλογές και πως δεχόμαστε το αποτέλεσμα, είτε μας αρέσει είτε δεν μας αρέσει. Μάλιστα, είχε προσθέσει πως την τρομάζει αν ένας υποψήφιος από τα δύο μεγάλα κόμματα αμφισβητήσει το αποτέλεσμα».

«Μετά, σε ξεχωριστή δήλωση είχε πει ότι ήταν τρομακτικό το ότι αρνήθηκα να δηλώσω ότι θα σεβαστώ το αποτέλεσμα των εκλογών, συμπληρώνοντας πως αυτό είναι απειλή για τη δημοκρατία»

...................................


«Αφού κέρδισα, είπε ότι πρέπει να σεβαστούμε ότι ο Τραμπ είναι ο Πρόεδρος μας. Του οφείλουμε να τον σεβαστούμε και να είμαστε ανοιχτόμυαλοι. Τόσος χρόνος και χρήμα θα χαθούν! Τίποτα δεν θα αλλάξει! Λυπηρό!»




Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs