Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

Xορός εκατομμυρίων από τις ομάδες του Μάντσεστερ για τον Μέσι - Γιουνάιτεντ και Σίτι διεκδικούν τον πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα


Τις τελευταίες ημέρες το αγαπημένο θέμα συζήτησης στα Ισπανικά ΜΜΕ είναι το μέλλον του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα.

Μετά την αποκάλυψη...
της Marca ότι ο Αργεντινός από το καλοκαίρι (και την καταδίκη του για φοροδιαφυγή) καθημερινά υπάρχουν νέα δημοσιεύματα τα οποία κατά κύριο λόγω εμφανίζουν την Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα ως τον πιθανότερο νέο προορισμό του, αναφέροντας μάλιστα ότι η Σίτι είναι έτοιμη να προσφέρει 230 εκατομμύρια ευρώ (250 εκατ. είναι η ρήτρα).

Μόνο που από σήμερα στο… κάδρο μπήκε κι η άλλη ομάδα του Μάντσεστερ, η Γιουνάιτεντ του Χοσέ Μουρίνιο, η οποία με σύμμαχο την Adidas προσπαθει να πείσει τον αρχηγό της Μπαρτσελόνα και της Εθνικής Αργεντινής να επιλέξει τους «κόκκινους διαβόλους».




Η Γερμανική εταιρία είναι πλέον χορηγός ένδυσης της Γιουνάιτεντ, αλλά και της Εθνικής Αργεντινής ενώ έχει και συμβόλαιο συνεργασίας με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Το… εμπορικό πακέτο λοιπόν ταιριάζει απίστευτα ενώ όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στην Αργεντινή η πρόταση που έχει μεταφερθεί στον Μέσι αναφέρει ότι σε περίπτωση που δεν ανανεώσει με την Μπαρτσελόνα (το συμβόλαιο του τελειώνει το 2018) τότε θα του δοθεί πριμ υπογραφής 100 εκατομμυρίων ευρώ (!!!) και ετήσιο συμβόλαιο που θα του αποφέρει επιπλέον 50 εκατομμύρια (!!!).

Και μόνο που τα διαβάζεις (τα ποσά ζαλίζεσαι) και γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι το συγκεκριμένο θέμα τους επόμενους μήνες θα πάρει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις έως ότου ο Μέσι ανακοινώσει τελικά αν θα μείνει για πάντα στην Μπαρτσελόνα ή αν μετά από 15 χρόνια στην Βαρκελώνη επιλέξει να αλλάξει... γειτονιά.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs