Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

Δύο γυναίκες μετέφεραν 104 κιλά χασίς μαζί με ένα τετράχρονο αγόρι


Εντοπίστηκαν μετά από έλεγχο οχημάτων στην εθνική οδό Ιωαννίνων - Κακαβιάς...
Στη σύλληψη δύο γυναικών, οι οποίες μετέφεραν με αυτοκίνητο ποσότητα κάνναβης, βάρους 104 κιλών, προχώρησαν το πρωί αστυνομικοί στα Γιάννενα. Σοκ όμως έχει προκαλέσει το γεγονός ότι στο αυτοκίνητο επέβαινε και το 4χρονο αγοράκι μίας εκ των συλληφθέντων.

Το ύποπτο αυτοκίνητο ελέγχθηκε σε μπλόκο που είχαν στήσει αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πωγωνίου στην εθνική οδό Ιωαννίνων -Κακαβιάς. Σε έλεγχο που ακολούθησε εντοπίστηκαν τέσσερις σάκου, που περιείχαν 49 δέματα με χασίς. Οι δύο γυναίκες, μία 33χρονη και μία 20χρονη από τον Πειραιά, ισχυρίστηκαν στους αστυνομικούς ότι παρέλαβαν την κάνναβη σε αγροτικό δρόμο της περιοχής του Καλπακίου.

Ακολούθησε αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό ύποπτων οχημάτων στην περιοχή και λίγο αργότερα συνελήφθησαν δύο άνδρες και μία γυναίκα στο ύψος των Νεγάδων, που επέβαιναν σε άλλο αυτοκίνητο και φέρεται να εμπλέκονται στη μεταφορά της κάνναβης.




Πρόκειται για ένα 33χρονο Έλληνα και δύο Αλβανούς, ένα άνδρα 26 χρόνων και μια νεαρή 21 ετών. Τα ναρκωτικά και τα δύο αυτοκίνητα κατασχέθηκαν. Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs