Γράψτε το Email σας για να ενημερώνεστε πρώτοι.

Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2016

Βρήκαμε 11 λόγους για να μείνετε single τις γιορτές


Κάτι μας πιάνει και θέλουμε πως και πως να έχουμε σχέση στις γιορτές και να είμαστε single το καλοκαίρι για να κάνουμε τις καλύτερες διακοπές. 

Έλα όμως που...
δεν είναι έτσι τα πράγματα. Αν για τον οποιοδήποτε λόγο οι φετινές γιορτές σε πετυχαίνουν μόνη σου, μην ταράζεσαι. Έχουμε βρει 11 λόγους για να αρχίσεις να βλέπεις τη … μοναξιά σου με άλλο μάτι, τόσο για τις γιορτές όσο και γενικότερα.


Διάβασε τα παρακάτω και θα καταλάβεις:

1. Δε χρειάζεται να στολιστείς για να βγεις, μπορείς να μείνεις στο κρεβάτι με τις πιτζάμες. Θα μου πεις, αν είχες αγόρι θα σε τραβούσε από το μαλλί για να βγείτε με το ζόρι; Όχι, αλλά σιγά μην ήθελες να βγει μόνος του με »κάτι παιδιά … δεν τα ξέρεις».

2. Έχεις ένα λιγότερο δώρο στη xmas shopping list σου, που σημαίνει .. περισσότερα χρήματα για σένα.

3. Μπορείς να φας όσο θέλεις, κανείς δε θα παρατηρήσει αν πήρες 1,5 κιλό σε ένα γεύμα – εκτός αν κυκλοφορείς διαρκώς γυμνή.

4. Γλιτώνεις από την υποχρέωση να γνωρίσεις τους γονείς του ή να φας με όλο του το σόι – μακριά από μας. Μπορείς και φέτος να γιορτάσεις με το δικό σου τρελόσογο!

5. Τι εννοείς θα μείνεις 15 μέρες με αξύριστες γάμπες; Βρε συ, καλσόν δε θα φορέσεις καθόλου;

6. Δε θα αναγκαστείς να κάνεις πατινάζ για να εντυπωσιάσεις κάποιον – γλίτωσες ένα σπασμένο πόδι.

7. Θα έχεις όλο το χρόνο δικό σου για να τον περάσεις με τους φίλους σου. Να βγείτε, να πιείτε, να χορέψετε, να,να,να,να,

8. Μπορείς να φλερτάρεις όσο θέλεις στα πάρτι – ελεύθερο κορίτσι είσαι, ό,τι θέλεις κάνεις βέβαια!

9. Ανενόχλητη πια θα φοράς τα εορταστικά σου πουλόβερ – θυμάσαι τον Τάκη που δεν ήθελε να σε κυκλοφορήσει με το πουλόβερ – τάρανδο; Φέτος κάνεις στ” αλήθεια ό,τι θέλεις εσύ!

10. Μάντεψε! Αυτή τη χρονιά δε χρειάζεται να προβάρεις την σωστή αντίδραση που θα έπρεπε να έχεις στο (αποτυχημένο) δώρο κάποιου γκόμενου. »Καλέ τί ωραίο! Πώς ήξερες ότι αυτό ήθελα;;;»

11. Θα διοργανώσεις single βραδιές με τις φίλες σου, το μενού έχει φαγητό – ποτό – κους κους – ιστορίες από τα παλιά. Όταν έχεις αγόρι δεν τα σκέφτεσαι καν αυτά, ο έρωτας σου παίρνει τα μυαλά για τα καλά.

Google+ Followers