Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

14χρονος σκότωσε τη μητέρα και τον αδερφό του στον ύπνο τους


Αρχικά επιχείρησε να «φορτώσει» το έγκλημα στον πατέρα του...
Μια απίστευτη οικογενειακή τραγωδία συνέβη στην Πενσιλβάνια των Ηνωμένων Πολιτειών, καθώς ένας 14χρονος πυροβόλησε και σκότωσε τη μητέρα και τον μικρότερο αδερφό του καθώς κοιμόντουσαν και στη συνέχεια επιχείρησε να ενοχοποιήσει τον πατέρα του, ο οποίος είχε μόλις αναχωρήσει για τη δουλειά του.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης 30 Νοεμβρίου και έχει συγκλονίσει την αμερικανική κοινή γνώμη. Ο 14χρονος Jacob Remaley ξύπνησε το πρωί αμέσως μόλις έφυγε ο πατέρας του. Βρήκε το όπλο που ήταν κρυμμένο και αφού το όπλισε, κατευθύνθηκε στην κρεβατοκάμαρα της μητέρας του Dana, την οποία πυροβόλησε από κοντινή απόσταση.

Αμέσως μετά πήγε στο δωμάτιο του αδερφού του Caleb, τον οποίο επίσης πυροβόλησε από κοντινή απόσταση. Ακολούθως ειδοποίησε την αστυνομία και τις πρώτες βοήθειες λέγοντας πως βρήκε το όπλο του πατέρα του δίπλα στο κρεβάτι του και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας μέσα στα αίματα.




Όταν έφτασαν στο σημείο οι δυνάμεις ασφαλείας, βρήκαν τον 14χρονο να είναι οπλισμένος στο σπίτι και να περιμένει, όπως είπε, τον πατέρα του, προκειμένου να τον σκοτώσει, όπως είχε κάνει νωρίτερα με τη μητέρα και τον αδερφό του.

Όταν διαπίστωσε ότι το σπίτι είναι περικυκλωμένο από την αστυνομία, ο Jacob, σύμφωνα με μαρτυρία ενός γείτονα, βγήκε από την πίσω πόρτα κρατώντας το όπλο στο χέρι του και περπατούσε στον δρόμο. Τότε του μίλησε και τον έπεισε να αφήσει στην άσφαλτο το πιστόλι και να παραδοθεί στην αστυνομία.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs