Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

Λαμία: Νεαρός έσπασε λεωφορείο και χτύπησε οδηγό του ΚΤΕΛ


Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών...
Με το αστικό ΚΤΕΛ Λαμίας τα «έβαλε» ένας νεαρός τσιγγάνος στην ευρύτερη περιοχή της Φθιώτιδας ο οποίος, αφού πρώτα χτύπησε έναν οδηγό τραυματίζοντάς τον επειδή του ζήτησε να βγάλει εισιτήριο, προκάλεσε ζημιές και σε ένα από τα λεωφορεία με αποτέλεσμα να καταλήξει με χειροπέδες!

Τα βίαια περιστατικά που οδήγησαν στην σύλληψη του 22χρονου δράστη ξεκίνησαν το μεσημέρι της Τετάρτης, όταν προκάλεσε επεισόδιο μέσα σε ένα λεωφορείο επειδή ο οδηγός του ζήτησε να βγάλει καινούργιο εισιτήριο, καθώς αυτό που του έδειξε ήταν χρησιμοποιημένο. Όμως, εκείνος τον χτύπησε με γροθιά στο πρόσωπο και ο οδηγός αναγκάστηκε να πάει στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.




Ο νεαρός δράστης συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης από αστυνομικούς του τμήματος Λαμίας που τον εντόπισαν στην περιοχή της Ανθήλης και κατά την διάρκεια της προανάκρισης αποκαλύφθηκε ότι λίγες ώρες μετά το πρώτο επεισόδιο είχε πετάξει μια πέτρα σε ένα από τα παράθυρα ενός διερχόμενου λεωφορείου του ΚΤΕΛ σε περιοχή της Λαμίας, με αποτέλσμα να το σπάσει! Ο 22χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας που του άσκησε δίωξη για πρόκληση σωματικών βλαβών και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs