Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

Αλβανοί κατέβασαν ελληνική σημαία από σπίτι Έλληνα


Εκφράζεται ανησυχία για επεισόδια ανάμεσα σε ομογενείς και Αλβανούς...
Τεταμένη είναι η κατάσταση στην Χειμάρα. Εκφράζεται ανησυχία για επεισόδια ανάμεσα σε ομογενείς και Αλβανούς.

Προβληματισμό έχει προκαλέσει ένα βίντεο το οποίο κάνει το γύρου του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες. Αλβανοί σκαρφάλωσαν σε σπίτι Έλληνα κατοίκου της Χειμάρρας και κατέβασαν την ελληνική σημαία.

Όπως βλέπετε, ένας από τους νεαρούς σκαρφαλώνει και κατεβάζει την ελληνική σημαία. Δυο άλλοι τον παρακολουθούν ενώ ένας ακόμη “τραβάει” το “κατόρθωμα” τους με την κάμερα του κινητού του.

Σύμφωνα με το himara.gr, όλα ξεκίνησαν πριν λίγες μέρες όταν διάφορες σελίδες έγραφαν για να προκαλέσουν πως “η ελληνική σημαία κυματίζει στο κάστρο της Χειμάρρας”.

Έτσι υποστηρικτές του αλβανικού ακροδεξιού κόμματος «Κίνηση για την Ενωμένη Αλβανία» ανέλαβαν να κατεβάσουν την σημαία. Μάλιστα, οι ίδιοι φέρονται να είχαν προαναγγείλει το σχέδιο τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.




Σημειώνεται ότι τον τελευταίο καιρό η κατάσταση που επικρατεί στη Χειμάρρα είναι ιδιαίτερα ηλεκτρισμένη, καθώς ο δήμαρχος της πόλης έχει αποφασίσει να κατεδαφίσει σπίτια Ελλήνων ομογενών. Και όλα αυτά την ώρα που ο Πρωθυπουργός της Αλβανίας σε δηλώσεις του θέτει θέμα Τσαμουριάς

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs