Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

Έξαλλη η Melania Trump, απειλεί με μηνύσεις


Το περιστατικό που την εξόργισε...
Στο βίντεο ο Hunter υπογραμμίζει γνωρίσματα συμπεριφοράς του παιδιού της Melania Trump, Barron, που θα μπορούσαν να είναι σημάδια αυτισμού.

Η δικηγόρος του Charles J. Harder έγραψε ότι Barron «δεν είναι αυτιστικός» και αναφέρθηκε στην κωμικός Rosie O'Donnell ως «θρασύδειλη» που μοιράστηκε το βίντεο.

Η O'Donnell μοιράστηκε το βίντεο με τη λεζάντα: «Είναι ο Barron Trump αυτιστικός; Αν ναι , τι καταπληκτική ευκαιρία για να έρθει στην επιφάνεια και να τεθεί προς συζήτηση η επιδημία του αυτισμού».

Η O'Donnells διαθέτει μια 3χρονη κόρη, την Dakota, η οποία διαγνώστηκε με την ασθένεια το Σεπτέμβριο. Η ίδια προσπαθώντας να υπερασπιστεί τον εαυτό της, είπε ότι το post της ήταν «από καρδιάς». Έγραψε: «η κόρη μου, 3,5 ετών, είχε διαγνωστεί τον Σεπτέμβριο με υψηλής λειτουργικότητας αυτισμό... Το βίντεο ήταν εκπαιδευτικό και ενημερωτικό.




«Το θέμα με τον αυτισμό δεν είχε να κάνει σε τίποτα με τον Donald και την οικογένειά του αν και ομολογώ ότι με προκαλεί με όλους τους τρόπους».


«Δεν έχω καμία κακή θέληση για τα παιδιά του ή για οποιαδήποτε παιδιά και όποιος με ξέρει καλά το γνωρίζει αυτό, δήλωσε τέλος η O'Donnells».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs