Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

Καρκινοπαθής μηνύει νοσοκομείο επειδή... έχασε το πέoς του!


Μια επιπλοκή της επέμβασης που έκανε είχε τραγικό αποτέλεσμα...
Μήνυση στο νοσοκομείο που νοσηλεύτηκε υπέβαλλε ένας καρκινοπαθής, αφού κατά τη διάρκεια της αποθεραπείας του από επέμβαση ρουτίνας, έχασε το πέoς του!

Ο 61χρονος Andrew Lane νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο του Essex, για επέμβαση αφαίρεσης όγκου στον προστάτη. Εκεί τον προσβλήθηκε από μια μόλυνση που προκαλεί νέκρωση των ιστών και οδήγησε σε μια σειρά προβλημάτων.

Παρά το ότι επέζησε τα γεννητικά του όργανα έπαθαν τέτοια βλάβη από τη λοίμωξη, ώστε έχασε το μεγαλύτερο μέρος του πέους του, με αποτέλεσμα να μην μπορεί πια να κάνει σεξ.

Η λοίμωξή του ήταν τόσο βαριά που του προκάλεσε διόγκωση στο στομάχι, του οποίου τα εξωτερικά τοιχώματα καταστράφηκαν.

Για να αντιμετωπιστεί η λοίμωξη χρειάστηκε να νοσηλευτεί συνολικά οκτώ εβδομάδες, από τον Μάρτιο του 2013. Σε πρόσφατες δηλώσεις του αναφέρει πως μόλις πρόσφατα αισθάνεται πως έχει αρχίσει να αναρρώνει.

Σε δήλωση του ασθενούς, την οποία έδωσαν στη δημοσιότητα οι δικηγόροι του, κάνει λόγο για τρομακτική εμπειρία: «Νόμιζα ότι θα πεθάνω. Οι γιατροί αφαιρούσαν συνεχώς όλο και περισσότερο ιστό. Έχασα το μεγαλύτερο μέρος της κοιλιάς μου, ενώ δεν μου έχει μείνει και πολύ από το πέoς μου».




«Πριν ήμουν σε φόρμα, έδειχνα καλά και τώρα είμαι σαν να είμαι εννέα μηνών έγκυος. Δεν μπορώ καν να κοιτάξω τον εαυτό μου γυμνό», συμπληρώνει, τονίζοντας ότι, «το πιο δύσκολο πράγμα είναι ότι δεν μπορώ να κάνω σεξ με τη γυναίκα μου. Είμαστε ένα φυσιολογικό ζευγάρι που ευχαριστιόμασταν το κομμάτι αυτό μιας υγιούς σχέσης και τώρα το χάσαμε», καταλήγει.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs