Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Μάνα προσπάθησε να γονιμοποιήσει τη 17χρονη κόρη της με όργανο γέμισης γαλοπούλας και το σπέρμα του συντρόφου της


Σοκάρουν η απολογία της μάνας και η περιγραφή του κοριτσιού – Η ανάλυση DNA του μείγματος έδειξε...
τουλάχιστον τρία διαφορετικά άτομα

Το νοσηρό μυαλό του ανθρώπου πολλές φορές ξεπερνά σε φρίκη ακόμη και το πιο αρρωστημένο σενάριο ταινίας θρίλερ. Μία γυναίκα στις Ηνωμένες Πολιτείες, προσπάθησε να γονιμοποιήσει τη 17χρονη κόρη της, χρησιμοποιώντας ένα όργανο για τη γέμιση γαλοπούλας και το σπέρμα του συζύγου της και πατριού της έφηβης, διότι εκείνη αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και δεν μπορούσε να μείνει έγκυος!

Η φρικιαστική αυτή ιστορία εκτυλίχθηκε στο Φορτ Γουέιν της Ιντιάνα, στις ΗΠΑ και έχει προκαλέσει σάλο στην αμερικανική κοινή γνώμη. Οι λεπτομέρειες από την απολογία της στην αστυνομία είναι συγκλονιστικές.

Η 37χρονη γυναίκα, αφού έκανε σεχ με τον σύζυγό της, χρησιμοποίησε ένα ειδικό όργανο για να συλλέξει και να παγώσει το σπέρμα του. Ακολούθως, έδωσε το «υλικό» στο 17χρονο κορίτσι, προκειμένου να το εισάγει στη μήτρα της!

Στην κατάθεσή του, ωστόσο, το κορίτσι έδωσε μία άλλη πτυχή της ιστορίας. Όπως είπε, η μητέρα της την έστειλε να αγοράσει ένα όργανο εμφύτευσης από αυτά που γεμίζουν τις γαλοπούλες! Την επομένη της είπε: «Είσαι έτοιμη να γεννήσεις το παιδί μου;». Η 17χρονη δήλωσε ότι η μητέρα της, της ζήτησε να βγάλει τα τούχα της και να καθίσει στο κρεβάτι με τα πόδια ανοιχτά. Το κορίτσι ρώτησε τι ήταν αυτό μέσα στον εμφυτευτή, αλλά η μητέρα της συνέχισε την εφαρμογή του σχεδίου της μέχρι το τέλος. Η 17χρονη κάλεσε τον εραστή της μητέρας της και τον ενημέρωσε για όλα και ο τελευταίος κάλεσε την αστυνομία.




Η 37χρονη «μητέρα» οδηγήθηκε στο αυτόφωρο και καταδικάστηκε σε 2,5 χρόνια φυλάκιση. Δείγμα του DNA που ελήφθη από το 17χρονο κορίτσι, έδειξε ότι στο μείγμα υπήρχαν γεννητικά υλικά από τουλάχιστον τρία άτομα (!!!). Όταν ρωτήθηκε από τους αστυνομικούς, είπε ότι είδε τη μητέρα της να παίρνει δείγμα και από έναν ακόμη εμφυτευτή, δίχως να γνωρίζει τι είναι. Νόμιζε πως είναι το σπέρμα του πατριού της, αλλά η μητέρα της τής είπε ότι ήταν «τα αυγά της», εννοώντας προφανώς τα ωάριά της!

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs