Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ «ΣΠΑΣΟΥΝ» ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ! Μήπως έχετε κι εσείς 4 γραμμές στον καρπό σας


Μήπως έχετε 4 γραμμές στον καρπό σας; Δείτε τι σημαίνει....
Για αιώνες, οι άνθρωποι προσπαθούν να σπάσουν τον μυστικό κώδικα της ζωής. Αυτό γίνεται είτε παρατηρώντας τα αστέρια, είτε διαβάζοντας τις εποχές, είτε απλά κοιτάζοντας μέσα μας για να βγει νόημα του υπέροχου πράγματος που ονομάζεται ζωή.

Φυσικά, κάποιοι εξαπατούν τους άλλους ανθρώπους «βρίσκοντας» τι θα συμβεί πριν καν γίνει. Θα έχω μια δύσκολη ζωή; Θα είμαι πλούσιος ή φτωχός; Θα πεθάνω νέος; Μας προσφέρει άνεση να γνωρίζουμε πως το ταξίδι μας σε αυτό τον κόσμο δεν θα είναι γεμάτο θλίψη και κακουχίες. Η χειρομαντεία ή αλλιώς ανάγνωση της παλάμης χρησιμοποιείται για να βοηθήσει στην πρόβλεψη του μέλλοντος.

Οι αρχαίοι πολιτισμοί πίστευαν πως συγκεκριμένες γραμμές και σχήματα στις παλάμες των ανθρώπων, αποκαλύπτουν πολλά σχετικά με το άτομό του. Δεν είναι απλά το εσωτερικό του χεριού που κρατά τα μυστικά της ζωής. Ο καρπός σας μπορεί να αποκαλύψει πολλά για το μέλλον. Παλαιότερα, ίσως να σας έχουν πει το μέλλον διαβάζοντας την παλάμη.

Έτσι, πιθανότατα να θέλετε να μάθετε τι σημαίνουν οι γραμμές στον καρπό σας. Οι περισσότεροι «αναγνώστες» παλάμης επικεντρώνονται στις γραμμές που βρίσκονται μέσα στο χέρι.




Οι γραμμές του καρπού που βρίσκονται στη βάση της παλάμης μπορεί να είναι 3 ή 4. Αυτές οι γραμμές έχουν και άλλες μικρότερες. Η πρώτη από αυτές ίσως είναι η πιο σημαντική από όλες τις άλλες. Μια αδιάσπαστη και μακριά σειρά σημαίνει καλή υγεία. Τα κενά στη γραμμή ίσως αποκαλύπτουν πως δεν αντιμετωπίζετε υπεύθυνα την υγεία σας, όπως αναφέρει το destora. Έχετε τη δύναμη να το αλλάξετε αυτό.

Η δεύτερη γραμμή είναι η γραμμή του πλούτου σας. Αποκαλύπτει το είδος της ζωής που έχετε ανάλογα με τα οικονομικά. Το να μην έχετε κενά η σπασίματα, σημαίνει ότι θα έχετε μια ζωή με πλούτο. Τα χρήματα δεν θα αποτελέσουν ανησυχία για εσάς.

Η τρίτη γραμμή περιγράφει το είδος του ατόμου που είστε με βάση την καριέρα σας. Μια ισχυρή τρίτη γραμμή σημαίνει επίσης πόσο αξιοσέβαστος είστε στη δουλειά, το σπίτι και μεταξύ των άλλων ανθρώπων που θα συναντήσετε. Μια τολμηρή γραμμή δείχνει πόση ιδιαίτερη επιρροή ασκείτε.

Δεν έχουν όλοι και τέταρτη γραμμή αλλά αν υπάρχει είναι πάντα καλό σημάδι. Μια τέταρτη γραμμή χωρίς σπασίματα σημαίνει πως θα έχετε μακριά ζωή. Επίσης, αποκαλύπτει πως θα έχετε πολλούς απογόνους.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs