Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Η πιο επικίνδυνη δολοφόνος που κρατείται σε ανδρικές φυλακές


Στην Αυστρία την ξέρουνε όλοι, είτε με το όνομά της είτε με το προσωνύμιο ''Η δολοφόνος με...
τα παγωτά''. Διατηρούσε μαγαζί πώλησης παγωτών στη Βιέννη, εξού και το παρατσούκλι της. Καταδικάστηκε για τους φόνους που διέπραξε, φυλακίστηκε, αλλά πλέον θα είναι η πρώτη γυναίκα κρατούμενος που θα κρατείται σε εξολοκλήρου ανδρικές φυλακές, επειδή αποτελεί κίνδυνο για τις υπόλοιπες συγκρατούμενες της.

Η 38χρονη Estibaliz Carranza, σκότωσε και το σύζυγό της αλλά και τον εραστή της, και συνελήφθη, όταν δύο υδραυλικοί αντιλήφθηκαν κάτι περιέργο στην οικία της, όταν κλήθηκαν να επιδιορθώσουν μια βλάβη.


Η Carranza πυροβόλησε και τους δύο στο κεφάλι, τεμάχισε τα πτώματά τους και κατόπιν αποθήκευσε τα μέλη τους στον καταψύκτη της, ενώ φρόντισε να θάψει τα λείψανά τους κάτω από το τσιμεντένιο πάτωμα στο κατάστημά της. Στη συνέχεια κρέμασε παντού αρωματικά χώρου, ώστε να καλύψει τη μυρωδιά των πτωμάτων που βρίσκονταν σε προχωρημένη σήψη.




Τον σύζυγό της τον πυροβόλησε στο κεφάλι, επειδή άργησε να φύγει από το σπίτι, μετά την αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε. Τον εραστή της τον πυροβόλησε 7 φορές στο κεφάλι επειδή υποψιαζόταν ότι την απατούσε. Μάλιστα ήταν τόσο ψύχραιμη με τους φόνους που συνέχισε κανονικά τη ζωή της, και στον ελεύθερο της χρόνο ασχολιόταν με τα πτώματα. Τα διαμέλισε, αφαίρεσε τα κόκκαλα, και στη συνέχεια τα άψυχα κορμιά προσπάθησε να τα λιώσει ώστε να μην μείνουνε στοιχεία.


Όταν οι δύο υδραυλικοί είδαν περίεργα κομμάτια δέρματος κάλεσαν τις αρχές, η δολοφόνος διέφυγε στην Ιταλία, όπου και συνελήφθη, ήταν δύο μηνών έγκυος από τρίτο εραστή.

Η Carranza άλλαξε 4 συγκρατούμενες πριν παρθεί η απόφαση για μεταφορά της. Και οι 4 είχαν κακοποιηθεί από την δολοφόνο με τα παγωτά.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs