Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

ΩΜΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ: «Αν θέλετε όλη την Κύπρο, ελάτε να την πάρετε με τα όπλα»!


Αδίστακτος και προκληκτικός ο σύμβουλος του Ερντογάν στο Κυπριακό Γιγίτ Μπουλούτ, που απείλησε...
ακόμα και με πόλεμο όσους πιέζουν την Τουρκία να επιστρέψει την Κύπρο!

«Η Τουρκία πήρε με αίμα των μαρτύρων την Κύπρο και θα την επιστρέψει μονάχα με αίμα…Η Κύπρος είναι πατρίδα τουρκική και έτσι θα παραμείνει», κραύγασε ο Γιγίτ Μπουλούτ μιλώντας στο τουρκικό ειδησεογραφικό κανάλι TRT HABER.

Στο επιθετικό παραλλήρημά του συμπεριέλαβε όλες τις χώρες της Ευρώπης, την Αγγλία ή τη Γερμανία απειλώντας ότι θα πρέπει να πληρώσουν το τίμημα με… αίμα:«Πως πήραμε πίσω την Κύπρο; Με τα αίματα των μαρτύρων. Αν στις χώρες της Ε.Ε., στην Αγγλία ή στην Γερμανία υπάρχουν κάποιοι που επιθυμούν την επιστροφή της Κύπρου, θα πρέπει να πληρώσουν το αντίτιμο. Αν υπάρχουν κάποιοι που νομίζουν ότι είναι δυνατόν να αφαιρεθεί από την χώρα του Τούρκου η Κύπρος που πήραμε με τα αίματα των μαρτύρων, και είναι έτοιμοι να πληρώσουν το ίδιο αντίτιμο, η Κύπρος στέκεται εκεί, ορίστε!».




Παράλληλα, ο Μπουλούτ ανέφερε ότι η Τουρκία δεν μπορεί να εμπιστευτεί τις «βάσεις της Αγγλίας στην Κύπρο», τα «τερτίπια» της Βασίλισσας της Βρετανίας ή κάποιους υποστηρικτές-πράκτορες των ξένων δυνάμεων στην «ΤΔΒΚ».

Όπως είπε, «η Ανατολία δεν έχει ανάγκη την βοήθεια της Ε.Ε. ούτε κάποιου άλλου. Στην πορεία για ένταξη στην Ε.Ε. η Τουρκία δεν χρειάζεται την βοήθεια και την καθοδήγηση της Κύπρου… Η ένταξη της ΤΔΒΚ στην Ε.Ε. και η μετάβαση των πολιτών της Τουρκίας στην Κύπρο με θεώρηση Schengen ποιους θα ωφελήσει;».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs