Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Microsoft: Τα Windows 7 είναι τόσο «παλιά» που θα προκαλέσουν «τεράστια προβλήματα»


Το ότι η Microsoft επιθυμεί όλοι οι χρήστες υπολογιστών να χρησιμοποιούν...
, πλέον, τα Windows 10 είναι γνωστό και στο παρελθόν είχε προκαλέσει ακόμα και αντιδράσεις λόγω της πίεσης που ασκούσε για την υιοθέτηση του νέου λειτουργικού.

Ωστόσο, πλέον, το ρολόι έχει αρχίσει να μετρά ανάποδα για την τριετία μέσα στην οποία η εταιρεία θα παρέχει υποστήριξη στα Windows 7 και προειδοποιεί τους χρήστες τους ότι ακόμα και με τις αναβαθμίσεις που θα παρέχει, το λειτουργικό είναι τόσο απαρχαιωμένο που δεν μπορεί να παράσχει ικανή ασφάλεια, ειδικά σε επιχειρήσεις.




Συγκεκριμένα, η Microsoft σε ανακοίνωσή της τόνισε ότι πλέον τα Windows 7 «δεν συναντούν τις απαιτήσεις της σύγχρονης τεχνολογίας ούτε τις υψηλές απαιτήσεις ασφαλείας των τμημάτων ΤΠΕ των επιχειρήσεων», τονίζοντας ότι το κόστος ασφαλείας θα παρουσιάσει απότομη άνοδο όσο περνά ο καιρός και υπενθυμίζοντας ότι βάσει μελέτης τα Windows 10 παρέχουν ασφάλεια ακόμα και για κινδύνους που μόλις εμφανίζονται.

Η εταιρεία καλεί τους χρήστες των Windows 7 να προχωρήσουν σε μετακίνηση στα Windows 10 πριν το τέλος της τριετίας, ειδάλλως, όπως χαρακτηριστικά σημειώνει, ενδέχεται να αντιμετωπίσουν «τεράστιους κινδύνους».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs