Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

Μουσολίνι: Ο έρωτας για τον δικτάτορα ισοδυναμούσε με βιασμό - Οι 4 ερωμένες τη μέρα και η πριγκίπισσα (Photos)


Η μοιραία σχέση του Ιταλού δικτάτορα Μπενίτο Μουσολίνι με την Κλαρέτα Πετάτσι έκρυβε πολλά. Πολλά, πικάντικα αλλά και...
ανατριχιαστικά, που αποκαλύπτει ο R.SB. Bosworth στο βιβλίο του «CLARETTA: Mussolini’s Last Lover».




Όπως αναφέρεται σε αποσπάσματα του βιβλίου που δημοσιεύει η Daily Mail, ο Μουσολίνι είχε την ερωτική φαντασίωση ότι οι γυναίκες που συνευρισκόταν ερωτικά ήταν πόρνες, γι' αυτόν ο έρωτας ήταν ισάξιος του βιασμού. Η Κλαρέτα περιγράφει ότι ο Ιταλός δικτάτορας βρισκόταν ερωτικά μέχρι και με τέσσερις γυναίκες την ημέρα, ενώ ανά διαστήματα καλούσε περισσότερες από 12 ερωμένες προκειμένου να ικανοποιήσει τις ορέξεις του.

Μετά την άνοδό του στην εξουσία, το 1922, ο Μουσολίνι δεχόταν δεκάδες ανάλογα γράμματα κάθε ημέρα από θαυμάστριες, τις οποίες δεν άφηνε ανεκμετάλλευτες. Όσες επιλέγονταν, προσκαλούνταν στο γραφείο του για τα... περαιτέρω, που σύμφωνα με την Κλαρέτα δεν διαρκούσαν πάνω από πέντε λεπτά.

Ο ίδιος προτιμούσε γυναίκες κατώτερης τάξης, καθώς οι ισχυρές γυναίκες τον τρόμαζαν.


Η παραδοχή της αποτυχίας

Αναφέρεται μάλιστα σε ένα περιστατικό, όταν η κόρη του Ιταλού βασιλιά, πριγκίπισσα Μαρία Χοσέ επιχείρησε να τον αποπλανήσει, αφήνοντας το φόρεμά της... να πέσει κατά λάθος, προκειμένου να αποκαλύψει τα απόκρυφα σημεία της, εκείνος παραδέχτηκε ότι «απέτυχε να ανταποκριθεί στην περίσταση».

Σύμφωνα με το βιβλίο, ήταν εκείνες οι γυναίκες που του αντιστέκονταν περισσότερο, που «ξυπνούσαν» τους πιο επιθετικούς πόθους του.

Ο Μουσολίνι, που ήταν παντρεμένος και είχε πέντε παιδιά με τη Ρέιτσελ Γουίντι, προσκάλεσε την Κλαρέρα να επισκεφτεί το Παλάτι της Βενετίας, χρησιμοποιώντας την πίσω σκάλα. Εντυπωσιασμένος από τα κάλλη της, ο Ντούτσε ζήτησε αργότερα από τη μητέρα της την άδεια ώστε η Κλαρέτα να γίνει ερωμένη του. «Ναι», απάντησε εκείνη, «η ιδέα να είναι κοντά σε έναν άνδρα σαν και εσένα με ικανοποιεί».


Παρόλο που η Κλαρέτα παντρεύτηκε αργότερα, οι δυο τους δεν σταμάτησαν να έχουν ερωτικές σχέσεις.

Το 1945 συλλαμβάνεται ο Μπενίτο Μουσολίνι και η ερωμένη του Κλάρα Πετάτσι όταν μέλη του Ιταλικού Κινήματος Αντίστασης τους εντοπίζουν, ενώ προσπαθούν να διαφύγουν από την Ιταλία. Η εκτέλεση τους μετατρέπεται σε λιντσάρισμα από όχλο 5.000 ανθρώπων.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs