Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

ΚΤΗΝΩΔΙΑ: ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΚΥΛΟΣ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΕΝΟΣ, ΒΙΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥ (Δείτε 13 φωτογραφίες)


Ακρωτηριασμένο και βίασμένο βρέθηκε ένα Shepherd, του οποίου τα πόδια είχαν αφαιρεθεί με βίαιο τρόπο, και τα δόντια του ήταν σπασμένα, ενώ...
η ουρά του και η σπονδυλική του στήλη είναι και αυτές σπασμένες.



Βρέθηκε πεταμένο στους δρόμους του Βουκουρεστίου. Μόλις λίγες μέρες νωρίτερα στον ίδιο χώρο τρία κουτάβια βρέθηκαν, τα οποία επίσης είχαν βασανιστεί και πέθαναν. Τα δύο βρέθηκαν μισοφαγωμένα, και το άλλο, και το τρίτο κουτάβι χωρίς εντόσθια. 

Ομάδες φιλόζωων στην περιοχή έχουν ορκιστεί να βρούνε τους δράστες των τρομερών αυτών εγκλημάτων, και σε αυτό βοηθάει και ένα τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο 


Η Δημοσιογράφος Anneke Svenska λέει ότι τα σκυλιά όταν βρέθηκαν έδειχναν τόσο άσχημα και ήταν πολύ δύσκολο να μπορέσεις να τα κοιτάξεις. "Βλέποντας τα σκυλιά σε αυτή την κατάσταση ήταν ένα πραγματικό σοκ. Απλά δεν μπορούσα να πιστέψω ότι κάποιος θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο, ειδικά το γεγονός ότι το σκυλί βιάστηκε. 
Η Anneke συνέχισε λέγοντας ότι απλά δεν μπορούσε να σταματήσει τα δάκρυά της.


Η αστυνομία του Βουκουρεστίου είπε ότι δεν μπορεί να αναλάβει να εξιχνιάσει το έγκλημα διότι δεν περιλαμβάνετε αυτό στη δικαιοδοσία της.  

Μετά από αυτή την εξέλιξη, οι ακτιβιστές και φιλόζωωοι της πόλης αποφάσισαν να βρούν μόνοι τους τον η τους ψυχοπαθείς που έκαναν αυτό το έγκλημα. 

"Είναι σημαντικό να βρούμε τον/τους ενόχους.  Οι άνθρωποι αυτοί είναι πολύ επικύνδινοι και πρέπει να βρεθούν οποσδήποτε. 

Εν τω μεταξύ, το Shepherd, που το όνομά του είναι Πνεύμα, ακολουθεί μια θεραπεία σε μια κτηνιατρική κλινική όπου υπέστη πολλές εγχειρήσεις.  "Είναι ένα πολύ γλυκό σκυλί, ακόμα και μετά από όλα όσα του είχαν συμβεί, αυτό εξακολουθεί να εμπιστεύεται τους ανθρώπους."


Η Anneke μίλησε με μια γυναίκα που βρήκε το σκύλο, και μίλησε μαζί της και για τα κουτάβια που  βρέθηκαν σκοτωμένα λίγες μέρες νωρίτερα. "Η γυναίκα έτρεμε όταν μου είπε γι 'αυτό, τα δάκρυα της κυλούσαν σαν βροχή στο πρόσωπο.« Μαζί με τους ακτιβιστές από το κέντρο της προστασίας των ζώων, η Anneke πήγε σε αναζήτηση του δράστη. "Ο κτηνίατρος είπε ότι παρατηρούνται τέτοια πράγματα όλη την ώρα, αυτό δεν είναι μια μεμονωμένη περίπτωση. Έρχονται φρικτά ακρωτηριασμένα ζώα, και οι γιατροί δυστυχώς δεν μπορούν να κάνουν τίποτα γι' αυτά. "


Μας έχει συγκλονίσει το γεγονός ότι ο μανιακός δράστης  βίασε το σκυλί με ένα κοφτερό μαχαίρι.



Στο Βουκουρέστι, υπάρχουν περίπου 60.000 άγρια ​​σκυλιά. "Αυτά τα ζώα αναπαράγονται από το 1970», - λέει η Anneke.  Έχω υιοθετήσει ένα σκυλί, συνεχίζει η δημοσιογράφος, το οποία πήρα από ένα καταφύγιο, όπου όπως μου είπαν, είναι ένα μίγμα από τουλάχιστον οκτώ διαφορετικές φυλές. Σήμερα, η Ρουμανία έχει τη δυνατότητα να σκοτώσει αδέσποτα ζώα - μετά την υπόθεση της επίθεσης σκύλου σε ένα 4χρονο αγόρι. 
Αργότερα προέκυψε ότι ο σκύλος που επιτέθηκε στο αγόρι δεν ήταν αδέσποτο αλλά είχε φύγει από κάποιο σπίτι. Η δημοσιογράφος και οι ακτιβιστές εργάζωνται σκληρά προς την κατεύθυνση να καταργηθεί ο       νόμος που δίνει τη δυνατότητα σε οποιονδήποτε να θανατώνει αδέσποτα σκυλιά 


Οι ακτιβίστριες που βρήκαν το σκυλί στο δρόμο εν ώρα δράσης


Ενώ η Anneke έψαχνε για τον μανιακό, βρήκε ένα μαύρο σκυλί, το οποίο είχε πάγωσε στο χιόνι δίπλα στο δρόμο. Όταν η γυναίκα βρήκε το ζώο, διαπιστώθηκε ότι είχε κοντά της τα παιδιά της. Οι γυναίκες πήραν μάνα και παιδιά και τα πήγαν στο πιο κοντινό κέντρο φιλοξενίας ζώων.








Συνεχίζοντας την έρευνα οι γυναίκες αυτές, έφτασαν σε ένα μέρος όπου ήταν ένας αχυρώνας που ανήκε σε κάποιον χασάπη της περιοχής. Μπαίνοντας μέσα, δεν μπορούσαν να αντέξουν στην εικόνα που είδαν. Είδαν μια σειρά από κρανία σκύλων, και η υπόθεση ερευνάται.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs