Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

Θέλει να μοιάσει στην κούκλα Ken - Έχει κάνει 50 αισθητικές επεμβάσεις και συνεχίζει! (φωτό)


Έχει υποβληθεί σε περισσότερες από 50 αισθητικές επεμβάσεις ξοδεύοντας εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για να αποκτήσει την...
εικόνα που θέλει.

Τώρα ο Rodrigo Alves, γνωστός ως «ζωντανός Ken», από την ομώνυμη κούκλα στην οποία θέλει να μοιάσει, βρίσκεται στο Λος Άντζελες για την 51η επέμβαση,




Ο 33χρονος μίλησε στη Daily Mail και εξήγησε πως η επικείμενη επέμβαση θα μειώσει τους μεγάλους πόρους του δέρματός του και θα του δώσει προσελάνινη όψη. Η επέμβαση αναδόμησης που θα κάνει περιλαμβάνει την αφαίρεση λεπτών στρωμάτων της επιδερμίδας με τη μικρότερη δυνατή ζημιά, λόγω της θερμότητας.

«Ανυπομονώ» δήλωσε ο Βραζιλιάνος «αυτή η επέμβαση θα είναι το κερασάκι στην τούρτα μετά το λίφτινγκ που έκανα πριν από έναν μήνα».


«Οι πόροι μου είναι πολύ μεγάλοι και έχω σημάδια από προηγούμενες επεμβάσεις» εξήγησε «ο διάσημος πλαστικός Dr Simoni θα με ναρκώσει για να μην πονέσω. Το δέρμα μου θα γίνει σαν της κούκλας και θα μοιάζει με πορσελάνη όταν αφαιρεθούν τα ανώτερα στρώματα. Το δέρμα μου θα καεί και θα ξαναδιαμορφωθεί».


«Τι να πω; Θέλει σκληρή δουλειά για να είσαι όμορφος» είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή του. «Οι περισσότεροι από μας προσπαθούμε κάπως να αλλάξουμε τους εαυτούς μας. Εγώ το πήγα σε άλλο επίπεδο. Είμαι ένας άλλος άνθρωπος, τώρα η ψυχή μου ταιριάζει με το σώμα μου. Η πλαστική χειρουργική με έκανε αυτό που είμαι σήμερα. Θέλω να είμαι η καλύτερη εκδοχή μου με τη βοήθεια των πλαστικών».

Πηγή: www.defencenet.gr

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs