Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

Πήγε να αγοράσει ένα παιχνίδι για το παιδί της, μόλις όμως είδε ένα φάκελο στο ράφι ξέσπασε σε κλάματα (photo)


Η επίσκεψή της Bonita Ortegaστο σε ένα κατάστημα με παιχνίδια έκρυβε μια έκπληξη…



Μόλις πλησίασε στο ράφι με τα παιχνίδια και είδε τον φάκελο που κρυβόταν, έβαλε τα κλάματα.

Κανένα παιδί δεν μπορεί να αντισταθεί σε καινούργια παιχνίδια. Η επίσκεψη σε κατάστημα παιχνιδιών είναι πάντα μια ευχάριστη διαδικασία τόσο για τα παιδιά όσο και για τους γονείς. Για την Bonita Ortega όμως η τελευταία επίσκεψή της στο κατάστημα με παιχνίδια έκρυβε μια έκπληξη…

Καθώς περπατούσε ανάμεσα στους διαδρόμους για να βρει τα ράφια με τα παιχνίδια με τα αυτοκίνητα παρατήρησε ότι στην μία άκρη υπήρχε ένας φάκελος. H Bonita στην αρχή παραξενεύτηκε και ύστερα θέλησε να ανοίξει τον φάκελο να δει τι γράφει.


Αυτό που ανακάλυψε τήν «λύγισε» πραγματικά…

Η ίδια αποκαλύπτει ότι ο λόγος που πήγε στο κατάστημα είναι ότι ο δύο χρονών γιος της, Νίξον, είχε σπάσει το πόδι του και ήθελε να του κάνει δώρο ένα αυτοκινητάκι γιατί είναι από τα αγαπημένα του παιχνίδια, και θα του έφτιαχνε το κέφι. Το σημείωμα όμως που βρήκε την τάραξε με τα λόγια που έκρυβε μέσα του.

«Παρακαλώ χρησιμοποίησε αυτά τα λεφτά για να αγοράσεις κάτι στη μνήμη του γιού μας, Χένρι που θα γινόταν σήμερα 4 χρονών».

Ένας άγνωστος πατέρας που έχασε το παιδί του, θέλει να το τιμήσει χαρίζοντας λεφτά σε κάποιον γονιό που θέλει να αγοράσει παιχνιδάκια για το παιδί του. «Άρχισα αμέσως να κλαίω, ήταν ανάμικτα τα συναισθήματά μου. Είμαι περήφανη που με αυτόν τον τρόπο ο Νίξον τιμά τον Χένρι!», δήλωσε η μητέρα.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs