Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

Αλέξης Μανθεάκης: Ο Ντόντα θα αντιμετωπίσει μια γνήσια Ωνάση στο δικαστήριο, μία κούκλα από ατσάλι (Photos)


Μια σπάνια ανάρτηση στο Facebook έκανε ο Αλέξης Μανθεάκης, φίλος και σύμβουλος της Αθηνάς Ωνάση, σχολιάζοντας...
το πολύκροτο διαζύγιο της με τον Ντόντα Ντε Μιράντα Νέτο. 

Μάλιστα, ο κ. Μανθεάκης ξεκινάει την ανάρτησή του ζητώντας συγγνώμη από την Αθηνά επειδή μιλάει για την προσωπική της ζωή δημόσια, κάτι το οποίο γενικά αποφεύγει.




«Δεν κάνω αναρτήσεις ούτε έχω δώσει συνεντεύξεις για την Αθηνά εδώ και χρόνια. Είναι μια παλιά φίλη που την γνωρίζω από κοριτσάκι και είμαστε πάντα φίλοι. Πρόσφατα, με την ιστορία του διαζυγίου της έχουν γραφτεί, όπως ήταν αναμενόμενο, πολλά, και πάρα πολλά που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Γι’ αυτό θα γράψω λίγα λόγια. Ας με συγχωρήσει η Αθηνά» γράφει ο ίδιος. 


Στην ίδια ανάρτηση, τονίζει ότι η χρυσή κληρονόμος πήρε τη «ζωή της στα χέρια της» ενώ παράλληλα υπογραμμίζει ότι «την γνωρίζω εδώ και 18 χρόνια και ξέρω ότι είναι πια μια γνήσια Ωνάση, με επιτυχημένη επαγγελματική πορεία, και στον κόσμο τον πρωταθλητών ιππασίας υπερπήδησης εμποδίων, νικάει συχνά, πάντα με τα Ελληνικά χρώματα παγκόσμια αστέρια του αθλήματος και Ολυμπιονίκες. Έχει οργανώσει τους κορυφαίους σε παγκόσμιο επίπεδο άγονες Longines Athina Onassis Horse Show, που παρακολουθούνται σε 80 χώρες και που τις βλέπουν εκατομμύρια τηλεθεατές μέσα από το eurosport και φέτος και από το CNΝ». 

Στη συνέχεια, αναφέρει ότι ο Ντόντα θα αντιμετωπίσει αυτή την «Κούκλα από Ατσάλι» στο δικαστήριο στο Βέλγιο. «Η Αθηνά είναι σήμερα μια αληθινή Ωνάση που θα καμάρωνε ο παππούς της για αυτήν εάν ζούσε. Να έχει ζωή, τύχη, και ευτυχία, της αξίζει» ολοκληρώνει λέγοντας ο ίδιος. 



Ολόκληρη η ανάρτηση του Αλέξη Μανθεάκη:

«Μια Κούκλα από Ατσάλι! Η Αθηνά Ωνάση.

I rarely speak to the media about Athina Onassis out of respect for her privacy, and have promised her not to do so, having not given an interview for years, but there has been such a spate of speculation about her divorce from her husband, the Brazilian Olympic medallist show jumping rider, Doda de Miranda, that a few words are necessary. Athina, forgive me! 

Δεν κάνω αναρτήσεις ούτε έχω δώσει συνεντεύξεις για την Αθηνά εδώ και χρόνια. Είναι μια παλιά φίλη που την γνωρίζω από κοριτσάκι και είμαστε πάντα φίλοι. Πρόσφατα, με την ιστορία του διαζυγίου της έχουν γραφτεί, όπως ήταν αναμενόμενο, πολλά, και πάρα πολλά που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Γι’αυτό θα γράψω λίγα λόγια. Ας με συγχωρήσει η Αθηνά!

Μετά από χρόνια που ήταν παντρεμένη με έναν άνδρα μεγαλύτερο, που αγάπησε στα 17 της, δίνοντας του τα πάντα (έρχοντας ακόμα και σε ρήξη με την οικογένεια της για χάρη του), την αγάπη της, χρήματα, δόξα, όνομα, κλειδί για τα μεγάλα σαλόνια, άλογα εκατομμυρίων, σπίτια , ιδιωτικό αεροπλάνο και την αφοσίωση και πίστη της, κάποια γεγονότα και πρόσωπα πέρυσι την έκαναν να πάρει την δύσκολή και πικρή απόφαση να διαλύσει τον γάμο της και να διώξει τον άντρα της ζωής της. Αυτός δήλωσε ότι θα πάλευε για την μεγάλη του αγάπη, έκανε αναρτήσεις της Παναγίας στο Instagram, και έβαλε τα παιδιά της πρώην συντρόφου του να κάνουν δηλώσεις, μέσα από τα πολυτελέστατα σπίτια αγορασμένα από την Αθηνά, εναντίων της. Η πάλη για την αγάπη του για την Αθηνά κράτησε μόνο λίγους μήνες πριν αναρτήσει στο διαδίκτυο, φωτογραφίες της νέας του αγάπης. Οι απαιτήσεις του όμως στα δικαστήρια του Βελγίου συνεχίζονται κι ας έχει βρει όπως λέει, την ευτυχία.

Σύντομα θα γίνει το δικαστήριο και θα βγει το διαζύγιο, που σίγουρα θα του δώσει κάποια χρήματα αλλά, ελπίζω, πολύ λιγότερα από αυτά που απαιτεί από την Αθηνά. Φυσικά ο κόσμος δεν ξέρει τι έχει γίνει, και δεν θα μιλήσω για αυτά που ξέρω τώρα. Όλα θα έλθουν στο φως. Η Αθηνά για να ξέρετε, πήρε μια πολύ δύσκολη απόφαση, πήρε την ζωή της στα χέρια της, έκανε την καρδιά της πετρά, και με αξιοπρέπεια, και με την σιδερένια πυγμή μιας πραγματικής Ωνάση, αντιμετωπίζει την κατάσταση και την ζωή της. Την γνωρίζω εδώ και 18 χρόνια και ξέρω ότι είναι πια μια γνήσια Ωνάση, με επιτυχημένη επαγγελματική πορεία, και στον κόσμο των πρωταθλητών ιππασίας υπερπήδησης εμποδίων, νικάει συχνά, πάντα με τα Ελληνικά χρώματα, παγκόσμια αστέρια του αθλήματος και Ολυμπιονίκες. Έχει οργανώσει τους κορυφαίους σε παγκόσμιο επίπεδο άγωνες Longines Athina Onassis Horse Show, που παρακολουθούνται σε 80 χώρες και που τις βλέπουν εκατομμύρια τηλεθεατές μέσα από το eurosport και φέτος και από το CNN. Στα στάδια δεκάδες χιλιάδες θεατές θα δουν παλι την Αθηνά να παίρνει μέρος σε ένα εξαιρετικά δύσκολο και επικίνδυνο άθλημα όπου το θάρρος και η συγκέντρωση είναι απαραίτητα για τους αναβάτες. Αυτή την Αθηνά διάλεξε να κοντράρει ο Doda.

Με αυτή την Κούκλα από Ατσάλι, όπως την περιέγραψα πριν πολλά χρόνια σε συνέντευξη μου στα ΝΕΑ, και αργότερα στο Ελβετικό περιοδικό L’Iλlustre, ως αντίπαλο, θα φτάσει ο σύζυγος της στην αίθουσα του δικαστηρίου στο Βέλγιο να πει γιατί του χρωστάει λεφτά και γιατί θα πρέπει να τον συντηρεί με τα ποσά, τα εκατομμύρια δολάρια, που απαιτεί αυτός.

Η Αθηνά είναι σήμερα μια αληθινή Ωνάση που θα καμάρωνε ο παππούς της για αυτήν εάν ζούσε. Να έχει ζωή, τύχη, και ευτυχία, της αξίζει. (Οι φωτογραφίες είναι από ένα ταξίδι της στην Ελλάδα το 1998, όταν ήρθε να πάμε κρουαζιέρα στην Ύδρα, το αγαπημένο νησί του παππού της, και οι άλλες από ένα από τα πολύ πρόσφατα ταξίδια μου να την συναντήσω στο Βέλγιο και στην Ολλανδία.)»

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs