Κυριακή 28 Μαΐου 2017

Πώς θα απογειώσετε πέντε κλασικές στάσεις του σεξ!


Όσο καλό και αν είναι το σεξ με το σύντροφό σας, κάποια στιγμή θα χρειαστείτε ...
κάτι σημαντικό για να ενισχύσετε την ερωτική σας διάθεση και να διατηρήσετε το πάθος ζωντανό: μία αλλαγή.



Τι να κάνετε; Να…διανθίσετε κάποιες συνηθισμένες στάσεις! Δείτε πέντε προτάσεις που θα σας απογειώσουν.


1) Γυναίκα από πάνω… αλλά σε καρέκλα!

Όταν η γυναίκα είναι από πάνω, σίγουρα της προσφέρει μεγάλη ευχαρίστηση. Αν μάλιστα, το κάνει αυτό σε καρέκλα, τα αποτελέσματα είναι ακόμα καλύτερα. Πάρτε, λοιπόν, μία ίσια καρέκλα, πείτε στο σύντροφό σας να κάτσει και μετά καθήστε εσείς πάνω του. Με τα πόδια σας να ακουμπούν το πάτωμα, θα μπορείτε να ελέγχετε πλήρως τις κινήσεις σας και να πετύχετε μία πιο βαθιά διείσδυση. Επιπλέον, η «θέα» που θα έχει ο σύντροφός σας να είστε σίγουρη ότι θα τον εξιτάρει!


2) Από πάνω του σε βαθύ κάθισμα

Πείτε του να ξαπλώσει, να λυγίσει τα πόδια του και να τα φέρει μέχρι το στήθος του. Πλησιάστε τον και ακουμπήστε στους μηρούς του. Μπορεί να τα πιέζει τα πόδια του στους ώμους σας για μεγαλύτερη αντίσταση. Τεντώστε τα χέρια σας και πιάστε τα δικά του για να μπορεί να κρατάει ισορροπία. Μπορεί να σας φαίνεται περίπλοκο αλλά δεν είναι! Επιπλέον, θα ανταμειφθείτε με την ευχαρίστηση που θα σας προσφέρει.


3) Μπρούμυτα με μαξιλάρι

Αν σας αρέσει το σεξ μπρούμυτα, μία απλή κίνηση θα σας ενθουσιάσει! Κάτω από την κοιλιά σας τοποθετήστε ένα μαξιλάρι. Έπειτα, ξαπλώστε μπρούμυτα και λυγίστε τα πόδια σας. Μετά, απλώς αφήστε το σύντροφό σας να έχει τον απόλυτο έλεγχο. Το μαξιλάρι θα σας προσφέρει μεγαλύτερη απόλαυση γιατί η γωνία διείσδυσης θα βελτιωθεί και ο σύντροφός σας θα βρει πιο εύκολα το κατάλληλο σημείο για να σας ευχαριστήσει.


4) Στο πλάι… πρόσωπο με πρόσωπο

Η στάση στο πλάι, με την πλάτη γυρισμένη στο σύντροφό σας είναι η αγαπημένη σας; Δοκιμάστε το αντίστοιχο αλλά από την μπροστινή μεριά. Ξαπλώστε «πρόσωπο με πρόσωπο» έτσι ώστε να έχετε οπτική επαφή. Έπειτα, τυλίξτε τα χέρια σας γύρω από το λαιμό του και βάλτε το πόδι σας πάνω στο δικό του. Έτσι, θα μπορείτε να πετύχετε μία έντονη διείσδυση, ενώ ταυτόχρονα θα μπορείτε να φιλάτε το σύντροφό σας και να βλέπετε στην έκφρασή του πόσο το απολαμβάνει.


5) Κάντε πάνω του…yoga

Θέλετε να είστε από πάνω αλλά να μην κουραστείτε; Πείτε στο σύντροφό σας να ξαπλώσει και να ανασηκώσει λίγο το ένα του πόδι. Μετά ξαπλώστε από πάνω του, λυγίστε το ένα σας πόδι, έτσι ώστε να ακουμπάει στα πλευρά του, και κρατήστε το άλλο τεντωμένο. Έπειτα, ζητήστε του να πιέζει με τα χέρια του τη μέση σας για να το απολαύσετε περισσότερο. Η στάση αυτή θα ξετρελάνει και τους δυο σας!

Θα δείτε ότι δεν χρειάζεται τίποτε άλλο για να τον τρελάνετε παρά μόνο λίγο… αλατοπίπερο στην ερωτική σας ζωή- εξάλλου, θα βγείτε και εσείς ωφελημένη, μ” αυτές τις μικρές αλλαγές! Πάρτε, λοιπόν, την πρωτοβουλία και ευχαριστηθείτε το κάθε λεπτό στο σεξ!
mama365.gr

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs