Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

Η Καίτη Φίνου σπάει τη σιωπή της για τον Στάθη Ψάλτη: «Φώναζε με ουρλιαχτά τι την έφερες εδώ! Φοβήθηκα…» [Βίντεο]


«Η εκπρόσωπος της οικογενείας που έβγαζε το ιατρικό ανακοινωθέν, είχε...
βάλει τις φωνές ότι «εμείς δεν την θέλουμε αυτή εδώ! Γιατί την έφερες»; Φωνές με ουρλιαχτά! Φοβήθηκα…»




Η Καίτη Φίνου λύνει τη σιωπή της, λίγο καιρό μετά τον θάνατο του Στάθη Ψάλτη. Η ηθοποιός μίλησε στα Αποκαλυπτικά για τις τελευταίες του στιγμές αλλά και για την αντιμετώπιση που είχε η ίδια όταν πήγε στο νοσοκομείο για να τον δει.

«Όταν μου λένε εμένα «η γυναίκα του Στάθη» -και ζητάω συγγνώμη από τη Χριστίνα γι’ αυτό- εμένα δεν πάει το μυαλό μου στη Χριστίνα. Η γυναίκα του ήταν η Κάτια που είχε και παιδί μαζί του.

Ήταν πάρα πολύ όμορφος χωρίς την περούκα που φορούσε, με τα γυαλιά του τα κόκκινα, αφού του είπα «πας για άλλη καριέρα τώρα». Μέσα σε όλο αυτό το πράγμα με τα σωληνάκια είδα έναν άνθρωπο και λέω «θα ζήσει». Δεν πίστευα ποτέ ότι ο Στάθης θα φύγει.

Δεν την θέλουμε αυτή εδώ! Γιατί την έφερες;

Η εκπρόσωπος της οικογενείας που έβγαζε το ιατρικό ανακοινωθέν, είχε βάλει τις φωνές ότι «εμείς δεν την θέλουμε αυτή εδώ! Γιατί την έφερες»; Φωνές με ουρλιαχτά! Φοβήθηκα, λοιπόν, ότι μπορεί να έβγαζαν καμία φωτογραφία του Στάθη από το νοσοκομείο μέσα με τα σωληνάκια και θα το έριχναν πάνω μου. Κάθισα όλον τον καιρό που ήταν ο Στάθης στο νοσοκομείο, κλεισμένη εδώ. Ποια οικογένεια εκπροσωπούσε η κυρία αυτή;

Ήξερα ότι δεν θα τον ξαναέβλεπα, του μίλησα, του είπα όλα αυτά που ήθελα να του πω και μετά από χρόνια -ίσως να μην την είχα πει ποτέ τη λέξη αυτή- την ώρα που τον χαιρετούσα για να φύγω του είπα «Γεια σου αγάπη μου». Η λέξη «αγάπη μου» δεν ήταν ερωτική, ήταν για όλη αυτή τη ζωή που περάσαμε».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs