Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

Παλαιό Φάληρο: Πυροβόλησε τον 26χρονο για τα μάτια μιας γυναίκας


Εξιχνιάστηκε, από το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών, η απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος ...
26χρονου, που σημειώθηκε αργά το βράδυ της 4ης Απριλίου 2017, στο Παλαιό Φάληρο.




Για την υπόθεση αυτή ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας 33χρονος Αλβανός, σε βάρος του οποίου έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Σύμφωνα με την αστυνομία, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο δράστης πυροβόλησε τον 26χρονο για «τα μάτια μιας γυναίκας».


Το χρονικό της υπόθεσης

Μια δολοφονική ενέδρα, ένας στυγνός εκτελεστής κι ένας άνθρωπος 26 μόλις ετών. Αυτά είναι τα δεδομένα του απίστευτου θρίλερ που εκτυλίχθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης, 04.04.2017, στο Παλαιό Φάληρο. Ο 26χρονος γιος γιατρού, δέχθηκε πυροβολισμούς εξ επαφής και μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός.

Όλα έγιναν στη συμβολή των οδών Ναυσικάς και Αχαιών στο Παλαιό Φάληρο. Το θύμα κατευθυνόταν προς το σπίτι του πεζός. Εκείνη τη στιγμή πέρασε από δίπλα του μία μηχανή, στην οποία επέβαινε ένας άνδρας. Ο οδηγός κατέβηκε και πλησίασε απειλητικά τους νεαρούς, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr ο 26χρονος φέρεται να του είπε "τι κοιτάς ρε";

Εκείνη ακριβώς τη στιγμή ο δράστης έβγαλε το όπλο που είχε μαζί του και πυροβόλησε εν ψυχρώ τον νεαρό άνδρα τουλάχιστον 4 φορές.

Εδώ να σημειώσουμε πως η πρώτη πληροφόρηση έκανε λόγο για δύο άτομα πάνω στη μηχανή, ωστόσο αυτόπτες μάρτυρες που μίλησαν στο newsit.gr, λένε πως στη μηχανή επέβαινε ένας άνδρας, ο οποίος είχε μάλιστα καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του (σ.σ. φορούσε full face).

Όπως περιέγραφαν όσοι έζησαν το δραματικό γεγονός, το παιδί έτρεχε στον δρόμο και φώναζε βοήθεια και τον άκουσαν μέχρι και η μητέρα και ο πατέρας του! Μάλιστα, οι ίδιες πηγές λένε ότι ευτυχώς που οι γονείς του ήταν σπίτι γιατί τον άκουσαν και έτρεξαν κοντά του και τον βρήκαν μέσα στα αίματα! Ο πατέρας του μάλιστα που είναι γιατρός, έσπευσε να του δώσει τις πρώτες βοήθειες!

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs