Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

5 μυστικά για να βγάζεις φανταστικές φωτογραφίες!!


Για να μην μοιάζεις σαν τον Μάρσαλ από το "How i met your mother" αλλά σαν τον Μπάρνεϊ που ...
δεν έβγαζε ΠΟΤΕ κακές φωτογραφίες.



Ας πούμε ότι είστε στο πάρτι της κολλητής σου, περνάτε υπέροχα, έχετε ωραίο φαγητό και πεντανόστιμα κοκτέιλ και φυσικά βγάζετε φωτογραφίες για το instagram/ facebook τις πιο όμορφες στιγμές σας.


1. Eyes wide shut

Αν έχεις την τάση να κλείνεις τα μάτια σου με το που ανάβει το φλας (μην σου πω και πριν ανάψει) και καταλήγεις να βγαίνεις σαν να κοιτάς τον ήλιο για 10 λεπτά χωρίς γυαλιά ηλίου (δεν μπορώ να εξηγήσω αλλιώς τη φάτσα που παίρνω, αλήθεια), τότε δοκίμασε να κλείσεις τα μάτια και να τα ανοίξεις σιγά σιγά δευτερόλεπτα πριν το κλικ.


2. Double shot

Για να αποφύγεις το *μισητό* διπλοσάγονο το μόνο που έχεις να κάνεις είναι αρχικά να μην σκύψεις το κεφάλι σου. Θυμήσου τι έλεγε η Tyra Banks στις αμέτρητες σεζόν του America's Next Top Model. Σηκώνουμε το κεφάλι ελαφρά και γυρνάμε το κεφάλι μας 3/ 4. Μπουμ. Κούκλα.


3. Trick or treat

Ένα παλιό trick που κάνουν οι celebrities στο κόκκινο χαλί είναι να βάζουν τη γλώσσα πίσω από τα δόντια τους έτσι ώστε να αποφύγουν γκριμάτσες και υπερβολικά χαμόγελα που φαίνονται άβολα. Καλή ώρα σαν της Τζες,


4. Red red eeeyes

Πόσες και ΠΟΣΕΣ φωτογραφίες δεν έχουν καταστραφεί γιατί είχαμε κόκκινα μάτια; Πολλές, i know. Για να μην την πατήσεις ξανά λοιπόν κοίταξε μια λάμπα λίγο πριν βγει η φωτογραφία, έτσι οι κόρες των ματιών σου θα μικρύνουν και όταν θα σε φωτογραφίσουν δεν θα βγεις σαν εγγονή του Δράκουλα. Σατανικό;


5. Cheek to cheek

Έχετε μαζευτεί στο σπίτι για αφιέρωμα στις αγαπημένες σας  80's ταινίες και κάποιος έχει την έμπνευση να βγάλετε φωτογραφίες εμπνευσμένες από αυτές και ΔΕΝ έχεις λίγο ρούζ, κάτι μαζί σου που θα σε κάνει να μοιάζεις φρέσκια και όχι ξύπνησα_πριν_απο_λιγο; ; Κλασσικότατον (από αρχαιοτάτον χρόνων τι νόμιζες) κόλπο είναι να τσιμπάς λίγο τα μάγουλα σου και να δαγκώνεις ελαφρά τα χείλη σου για να πάρουν τη φυσική ροζ απόχρωση. Έτοιμη.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs