Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Περιπλέκεται η υπόθεση βιασμού φοιτήτριας στη Μυτιλήνη


Συνεχίζει να προκαλεί αναστάτωση και πολλά ερωτηματικά η υπόθεση για το βιασμό της 22χρονης φοιτήτριας...
από υπάλληλο εταιρείας σεκιούριτι μέσα στις φοιτητικές εστίες Μυτιλήνης.




Ο 33χρονος υπάλληλος κατά την απολογία του όχι μόνο δεν αποδέχθηκε τις κατηγορίες για το βιασμό αλλά προχώρησε μαζί με την εταιρεία στην οποία εργάζεται σε μήνυση για ψευδή καταμήνυση ενάντια στη 22χρονη φοιτήτρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 33χρονος γνωριζόταν εδώ και καιρό με την 22χρονη φοιτήτρια και είχαν αναπτύξει φιλική σχέση.

Ο 33χρόνος έχει αρνηθεί οποιαδήποτε σεξουαλική επαφή με τη φοιτήτρια και υποστήριξε ότι βρέθηκε στο δωμάτιο της όταν του ζήτησε να ελέγξει ένα υδραυλικό πρόβλημα στο δωμάτιο της εστίας.

Την Παρασκευή, μετά από 4ωρη απολογία ο 33χρονος που είναι κατηγορούμενος για την υπόθεσή βιασμού της φοιτήτριας αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Η φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Αιγαίου κατήγγειλε την Τετάρτη ότι βιάστηκε από υπάλληλο της εταιρείας σεκιούριτι που έχει αναλάβει τη φύλαξη των φοιτητικών εστιών.

Το περιστατικό σύμφωνα με την καταγγέλλουσα έγινε τη Δευτέρα 19 Ιουνίου μέσα στις φοιτητικές εστίες του Πανεπιστήμιου Αιγαίου στη Μυτιλήνη.


Ο φερόμενος δράστης συνελήφθη το πρωί της Τετάρτης.

Κατά την είσοδο του 33χρονου στο δικαστήριο Μυτιλήνης είχε συγκεντρωθεί μερίδα φοιτητών ζητώντας άμεση διερεύνηση της υπόθεσης και απαιτώντας να πάρει ξεκάθαρη θέση το Πανεπιστήμιο Αιγαίου μιας και η αρχική ανακοίνωση των Πρυτανικών Αρχών προκάλεσε πολλά αρνητικά σχόλια.

Πηγή: lesvosnews.net

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs