Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

Μαρίνα Πατούλη: Νέα εμφάνιση λατέρνα – Διαφανής τουαλέτα, σφιχτό μπούστο, τατουάζ που βγάζει μάτι [φωτο]


Δείτε το τατουάζ της Μαρίνας Πατούλη που προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις....



Τα βλέμματα τράβηξε πάνω της το tattoo της συζύγου του δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη, Μαρίνα, στη γιορτή που διοργανώθηκε στο ΟΑΚΑ για την καθιέρωση της πόλης σε Παγκόσμιο κέντρο Τουρισμού Υγείας, Άθλησης και Επιχειρηματικότητας.

Η κ. Μαρίνα Πατούλη φόρεσε μια λευκή μάξι τουαλέτα με διαφάνειες στο μπούστο και τα πόδια, ψιλοτάκουνα πέδιλα στο χρώμα του δέρματος και ένα χειροποίητο βραχιόλι από λουλούδια.

Αισθητά διαφανές η πλάτη του φορέματος επέτρεπε να φαίνεται καθαρά το tattoo της που έχει κάνει στη μέση της και να μαγνητίζει τα βλέμματα των παρευρισκομένων..

Στη γιορτή απηύθυνε χαιρετισμό ο δήμαρχος Αμαρουσίου και παρευρέθησαν, μεταξύ άλλων, η Μιλένα Αποστολάκη, ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης κ.ά. Συμμετείχε ο Γιώργος Χατζηνάσιος και 300 παιδιά από τμήματα χορωδιών.

Οι εκδηλώσεις συνδυάστηκαν και με την έναρξη των δραστηριοτήτων του Ομίλου για την Unesco Βορείων Προαστίων και πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.


Δείτε φωτογραφίες από τη νέα προκλητική εμφάνιση της Μαρίνας Πατούλη:



Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs