Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017

Ο Τραμπ τα έβαλε με τον δήμαρχο του Λονδίνου -Για τη στάση του έπειτα από την τρομοκρατική επίθεση


Ο Ντόναλντ Τραμπ εξέφρασε μεν την αλληλεγγύη του στην Τερέζα Μέι, για τη νέα τρομοκρατική επίθεση...
στη Βρετανία, αλλά δεν ξέχασε τις συνήθειές του. Ετσι, επιτέθηκε μέσω Twitter στον δήμαρχο του Λονδίνου.




«Πρέπει να σταματήσουμε να είμαστε πολιτικώς ορθοί και να πιάσουμε δουλειά για την ασφάλεια των ανθρώπων μας. Αν δεν γίνουμε έξυπνοι, η κατάσταση μόνο χειρότερη θα γίνει. Τουλάχιστον επτά νεκροί και 48 τραυματίες σε τρομοκρατική επίθεση και ο δήμαρχος του Λονδίνου λέει ''δεν υπάρχει λόγος να είμαστε ανήσυχοι''!», έγραψε στο Twitter ο Αμερικανός πρόεδρος.

We must stop being politically correct and get down to the business of security for our people. If we don't get smart it will only get worse
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) June 4, 2017

At least 7 dead and 48 wounded in terror attack and Mayor of London says there is "no reason to be alarmed!"
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) June 4, 2017

Ο Τραμπ αναφερόταν, κατά τα φαινόμενα, σε δήλωση που έκανε το πρωί της Κυριακής ο Σαντίκ Καν, στην οποία ανέφερε ότι πενθεί για τα θύματα, αλλά επέμεινε ότι οι τρομοκράτες δεν θα νικήσουν.

Δεν είναι η πρώτη φορά που μέλος της οικογένειας Τραμπ στρέφεται κατά του δημάρχου του Λονδίνου, έπειτα από τρομοκρατικό χτύπημα.

Τον Μάρτιο, έπειτα από την επίθεση στο Ουέστμινστερ, ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ- γιος του προέδρου- είχε γράψει στο Twitter «Πρέπει να μου κάνεις πλάκα;!», αναδημοσιεύοντας παλιότερη συνέντευξη του Καν, στην οποία ο δήμαρχος του Λονδίνου είχε αναφέρει ότι οι τρομοκρατικές επιθέσεις είναι μέρος της ζωής σε μία μεγάλη πόλη.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs