Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Έγκλημα στο Μοσχάτο: “Κάποιος θα χανόταν”! Συντετριμμένη η πρώην σύζυγος του Μάριου – Τι είπε για τον Παραολυμπιονίκη


"Σίγουρα κάποιος θα χανόταν... Μπορεί να ήμουν εγώ", είπε, κλαίγοντας η σύζυγος του Μάριου Λουκόπουλου...
, η οποία έδωσε για πρώτη φορά συνέντευξη και μίλησε για τη δολοφονία του 47χρονου από τον Παραολυμπιονίκη Βασίλη Τσαγκάρη.




Η χήρα του Μάριου Λουκόπουλου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή "Tatiana Live" της Τατιάνας Στεφανίδου στο Epsilon και αναφέρθηκε στο διαζύγιο, αλλά και στην πολύ σύντομη σχέση που είχε με τον Παραολυμπιονίκη. 

"Αγαπιόμασταν και αγαπιόμαστε πολύ, αλλά έπρεπε να χωρίσουμε. Η σχέση μας ήταν βλαπτική περισσότερο για εμένα, αλλά και για τα παιδιά μας. Ήταν βλαπτική για πολλούς λόγους", είπε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε: "Με τον Τσαγκάρη είχαμε βρεθεί πρώτη φορά τομ Σεπτέμβριο του 2015, όταν ένιωσα και τυπικά ελεύθερη να βρεθώ με έναν άνθρωπο.

Ο Μάριος το έμαθε μόνος του, κάποια στιγμή δεν κρατήθηκε και παραδέχτηκε ότι το ξέρει. Είχε εκπλαγεί, γιατί αφενός ήξερε ότι μέχρι τότε δεν με είχε πλησιάσει άλλος άνδρας και αφετέρου με ρώτησε γιατί με αυτόν. Ήταν πολύ ήρεμος. 

Το συζητήσαμε...".

Αναφερόμενη στον Παραολυμπιονίκη, είπε: "Με ρώτησε ο Τσαγκάρης αν είμαι παντρεμένη και του είπα ότι έχω καταθέσει τα χαρτιά για συναινετικό διαζύγιο... Τέλη Μαρτίου βρεθήκαμε ξανά τυχαία στο δρόμο. Αρχές Απριλίου ξαναβρεθήκαμε δυο φορές. Ο Μάριος ήξερε τα πάντα. Και μου είπε: Πάλι με αυτόν;... Πάντα ήξερε τι κάνω και μόλις έκανα κάτι που δεν “έπρεπε” φτάσαμε στο σημείο να χαθεί ο ίδιος. Κάποιος θα χανόταν".


Το χρονικό του στυγερού εγκλήματος

Όλα έγιναν το βράδυ της 23ης Μαρτίου 2017 στο πρακτορείο που διατηρούσε ο παραολυμπιονίκης, στην οδό Μακρυγιάννη, στην περιοχή του Μοσχάτου. Ο 39χρονος Βασίλης Τσαγκάρης πυροβόλησε θανάσιμα τον Μάριο Λουκόπουλου, ιδιοκτήτη ξενοδοχείου στο Νέο Φάληρο.

Ο παραολυμπιονίκης είχε σχέση με την πρώην σύζυγο του 47χρονου, που όμως είχε ολοκληρωθεί πριν από περίπου ένα χρόνο. Ο Μάριος Λουκόπουλος είχε δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του, η οποία τον κατηγορούσε για ενδοοικογενειακή βία.

Ο τελευταίος άνθρωπος που τον είδε ζωντανό ήταν ο δικηγόρος του, Παναγιώτης Δοροβίτσας, ο οποίος είχε αναλάβει την υπεράσπισή του στο δικαστήριο που είχε το θύμα με την πρώην σύζυγο του.

Όπως δήλωσε ο δικηγόρος, ο 47χρονος τον επισκέφθηκε στο γραφείο του το απόγευμα τις Παρασκευής και στην συνέχεια έφυγε για να συναντηθεί με τον παραολυμπιονίκη: “... φεύγοντας από το γραφείο μου επρόκειτο να συναντήσει τον δράστη, ο οποίος, κατά τα λεγόμενα του θύματος, ήταν πρόθυμος να πει όλη την αλήθεια όσον αφορά στη σχέση των δύο πρώην συζύγων.

Έτσι έφυγε από το γραφείο μου για να πάει να τον συναντήσει για να μιλήσουν για το δικαστήριο που θα γινόταν στις 30 του μήνα. Η πρώην σύζυγος του θύματος είχε προτείνει τον Βασίλη Τσαγκάρη ως μάρτυρα στο δικαστήριο για την ενδοοικογενειακή βία. Εγώ που τον είδα τελευταία φορά τον Μάριο φαινόταν πολύ καλά και θα πήγαινε να συζητήσει με το θύμα".

Στις 29 Μαρτίου 2017, ο Βασίλης Τσαγκάρης έφτασε στο σπίτι του στο Μοσχάτο, όπου και τέθηκε υπό κατ' οίκον περιορισμό με ηλεκτρονική επιτήρηση ("βραχιολάκι").

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs