Σάββατο 3 Ιουνίου 2017

Η έκπληξη της Αριάνα Γκράντε στους τραυματίες του Μάντσεστερ -Τους μοίρασε δώρα και αυτόγραφα [εικόνες]


Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τα παιδιά που τραυματίστηκαν από την τρομοκρατική επίθεση στο Μάντσεστερ...
, μιας και παρέα τους έκανε η τραγουδίστρια της ποπ, Αριάνα Γκράντε.




Η 23χρονη επισκέφτηκε τα παιδάκια που νοσηλεύονται ακόμη στο τοπικό νοσοκομείο παίδων στο Μάντσεστερ, τους έδωσε δώρα και φωτογραφήθηκε μαζί τους.


Η σταρ έδωσε χαρά σε όλα τα μικρά αγγελούδια που τραυματίστηκαν βαριά μετά την τρομοκρατική επίθεση που κόστισε την ζωή σε 22 άτομα. Μεταξύ αυτών ήταν και η Ντέντον, η οποία έχει σοβαρά τραύματα και στα δύο πόδια της, έβγαλε φωτογραφίες με την Αριάνα Γκράντε και τις ανέβασε στο Twitter.


Το γεγονός μάλιστα σχολίασαν στα social media και οι γονείς των παιδιών που νοσηλεύονται εκεί: «Η κόρη μου πραγματικά εντυπωσιάστηκε, ήταν απίστευτη έκπληξη. Είχε ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπό της και η Αντριάνα της έδωσε ένα μεγάλο φιλί. Αυτό σημαίνει πολλά για εμάς. Δεν έχω ξαναδει την κόρη μου τόσο χαρούμενη«, είπε μία μητέρα.


Μοιράζοντας αυτόγραφα σε όλα τα παιδιά και βγάζοντας φωτογραφία ακόμη και με το προσωπικό του νοσοκομείου, η διάσημη τραγουδίστρια βρίσκεται ξανά στο σημείο που έγινε η επίθεση για να παραχωρήσει μία μεγάλη συναυλία προς τιμήν των θυμάτων.


Μάλιστα δεν θα είναι μόνη της, καθώς μαζί της θα τραγουδήσουν κι άλλοι σταρ όπως ο Μπίμπερ, η Κέιτι Πέρι, κλπ.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs