Κυριακή 4 Ιουνίου 2017

Τραμπ: Είμαστε στο πλευρό του Λονδίνου - Να εφαρμοστεί το αντιμεταναστευτικό διάταγμα


Είμαστε στο πλευρό σας, ο Θεός μαζί σας, έγραψε ο πρόεδρος των ΗΠΑ

Ο Ντόναλντ Τραμπ ήταν από...
τους πρώτους ηγέτες που αντέδρασαν στην είδηση για το νέο χτύπημα στο Λονδίνο αναρτώντας στο Twitter την είδηση




από ιστοσελίδα που ανέφερε «φόβοι για νέα τρομοκρατική επίθεση καθώς βαν παρέσυρε τουλάχιστον 20 ανθρώπους στη γέφυρα του Λονδίνου».


Στη συνέχεια, δε, βρήκε την ευκαιρία να ζητήσει την εφαρμογή του αντιμεταναστευτικού του διατάγματος.


«Πρέπει να είμαστε έξυπνοι, σε εγρήγορση και σκληροί. Πρέπει τα δικαστήρια να μας δώσουν πίσω τα δικαιώματά μας. Χρειαζόμαστε το διάταγμα ως ένα επιπλέον μέτρο ασφάλειας» έγραψε ο πρόεδρος των ΗΠΑ.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ έκλεισε την πρώτη παρέμβασή του για όσα συμβαίνουν στο Λονδίνο γράφοντας: Ό,τι χρειαστεί να κάνουν οι ΗΠΑ για να βοηθήσουν τη Μεγάλη Βρετανία θα είναι εκεί. Είμαστε στο πλευρό σας. Ο Θεός μαζί σας.


Παράλληλα όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος τύπου του Λευκού Οίκου Σον Σπάισερ ο Ντόναλντ Τραμπ ενημερώνεται για το γεγονός από την ομάδα εθνικής ασφαλείας.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ είχε και τηλεφωνική επικοινωνία με την πρωθυπουργό της Βρετανίας Τερέζα Μέι εκφράζοντας τα συλλυπητήριά του και εκθειάζοντας την «ηρωική ανταπόκριση» της αστυνομίας και των διασωστών ενώ εξέφρασε και την πλήρη στήριξή της αμερικανικής κυβέρνησης στο να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη όσοι ευθύνονται γι' αυτή την επίθεση.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs