Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Survivor: Ποιοι κερδίζουν το αποψινό έπαθλο;


Στο Happy Day της Δευτέρας, ο Δημήτρης Παπανώτας αποκάλυψε...: «Οι Διάσημοι θα κερδίσουν σήμερα. Το ξέρω». 

................................................

Σε ερώτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή για το πώς το ξέρει, ο δημοσιογράφος τόνισε: «Έχω πάρει 9.852 μηνύματα».


Το μεγάλο έπαθλο του Survivor

Απόψε το έπαθλο είναι εξίσου μεγάλο αλλά ιδιαίτερο. Την ανατολή του ηλίου στην Punta Cana με αερόστατο θα απολαύσει η νικήτρια ομάδα του αποψινού επεισοδίου του Survivor στις 9 το βράδυ στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. «Διάσημοι» και «Μαχητές» θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να κατακτήσουν την πρωτιά.

Στο τρέιλερ που παίζει από το πρωί, ο Σάκης Τανιμανίδης αφήνει τους παίκτες με το στόμα ανοιχτό όταν τους ανακοινώνει πως: «Θα μεταβείτε σε ένα αεροδρόμιο, εκεί θα επιβιβαστείτε σε ένα ιδιωτικό αεροπλάνο, θα πετάξετε μέχρι την Punta Cana και θα απολαύσετε την ανατολή του ηλίου πάνω από ένα αερόστατο».

Απόψε οι παίκτες θα παλέψουν μέχρι τελικής πτώσεως μέσα στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να φέρουν τη νίκη στην ομάδα τους. Οι «Διάσημοι» είναι αναγκασμένοι να αγωνίζονται όλοι σε κάθε αγώνισμα. Αντίθετα, οι αντίπαλοί τους μπορούν να ξεκουράζονται δύο παίκτες ανά αγώνα. Με τι ψυχολογία θα κατεβούν στον αγωνιστικό στίβο μετά τις αλλεπάλληλες ήττες τους οι «Διάσημοι»; Οι «Μαχητές» πιο ξεκούραστοι, ευδιάθετοι και με γεμάτο… στομάχι είναι αποφασισμένοι να μην εγκαταλείψουν τις νίκες τους. Θα συνεχίσουν άραγε την καλή τους απόδοση;

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs