Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

Survivor Τελικός: Πως θα βγουν οι δύο φιναλίστ


Στην τελική ευθεία το Survivor για να αναδείξει τον μεγάλο νικητή....





Περισσότερους από τέσσερις μήνες έχει διαρκέσει το ταξίδι που ξεκίνησε την τηλεοπτική του πορεία τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου του 2017. Τέσσερις μήνες που όλα μοιάζουν τόσο μακρινά από τη στιγμή που ο Σάκης Τανιμανίδης υποδεχόταν τους 24 παίκτες στην παραλία του Αγίου Δομίνικου. Κατά τη διάρκεια της δύσκολης διαμονής τους στο νησί οι διαγωνιζόμενοι συμμετείχαν σε ειδικά διαμορφωμένα παιχνίδια, γεμάτα δράση και δοκιμασίες οι οποίες κάποτε είχαν ως ανταμοιβή ασυλία και άλλοτε έπαθλα επικοινωνίας ή φαγητού.

Πλέον μόλις πέντε παίκτες έχουν απομείνει συνολικά και από τις δύο ομάδες, «Διασήμων» και «Μαχητών». Πέντε που μάχονται ακόμα για το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ.

«Σήμερα έχει πρώτη ατομική ασυλία. Κυριακή δεύτερη ατομική ασυλία και αποχώρηση. Δευτέρα οι τέσσερις του ημιτελικού κάνουν αγώνισμα. Όποιος κερδίσει πάει τελικό κατευθείαν. Για τους τρεις που μένουν θα γίνει ψηφοφορία. Ο πρώτος σε ψήφους πάει τελικό μαζί με αυτόν που είχε κερδίσει. Στον τελικό οι δύο κάνουν απλά ψηφοφορία» ανέφερε συγκεκριμένα το «spoiler» της Κλεοπάτρας Πατλάκη.

Ένας ακόμα παίκτης θα φύγει πριν τον ημιτελικό στον οποίο θα οδηγηθούν τέσσερις. Απόψε έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι ασυλίας. Ο νικητής του μαζί με τον νικητή του παιχνιδιού ασυλίας της Κυριακής είναι οι δύο από τους παίκτες που θα εξασφαλίσουν τη θέση τους στον ημιτελικό. Ένας από τους υπόλοιπους τρεις θα αποχωρήσει την Κυριακή βάσει των αποτελεσμάτων της 24ωρης ψηφοφορίας.

Τη Δευτέρα οι τέσσερις του ημιτελικού συμμετέχουν σε αγώνισμα το οποίο θα καθορίσει τον πρώτο φιναλίστ. Δηλαδή ο νικητής του αγωνίσματος περνά απευθείας στον τελικό. Οι υπόλοιποι τρεις θα τεθούν σε ψηφοφορία, όπου το κοινό θα αποφασίσει ποιος θα είναι ο δεύτερος που θα στείλει στον τελικό.

Την Τρίτη στον live ημιτελικό θα μάθουμε ποιος θα είναι ο δεύτερος φιναλίστ, ενώ οι παίκτες θα βρεθούν όλοι μαζί ξανά. Οι δύο φιναλίστ θα τεθούν σε ψηφοφορία και το κοινό θα αποφασίσει τον νικητή που θα αποκαλυφθεί την Τετάρτη στον μεγάλο τελικό του Survivor.



Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs