Γράψτε το Email σας για να ενημερώνεστε πρώτοι.

Σάββατο, 10 Ιουνίου 2017

Ακραίο sεx show με στρίπερ σε βρετανικό πανεπιστήμιο (Φωτό)


Σύμφωνα με την εφημερίδα Mirror, το επίμαχο βίντεο με τα φοιτητικά «όργιa» τραβήχτηκε σε...
μια εκδήλωση την οποία οργάνωσε η Ένωση των Φοιτητών και πραγματοποιήθηκε στον χώρο του πανεπιστημίου
Σφοδρές αντιδράσεις αναμένεται να προκαλέσει ένα βίντεο που είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας και δείχνει φοιτήτριες του πανεπιστημίου Χάρπερ Άνταμς στο Σρόπσαϊρ να επιδίδονται σε άκρως σοκαριστικές πράξεις, στο πλαίσιο ενός τολμηρού sεx show με τη συμμετοχή στρίπερ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Mirror, το εν λόγω βίντεο τραβήχτηκε σε μια εκδήλωση την οποία οργάνωσε η Ένωση των Φοιτητών και πραγματοποιήθηκε στον χώρο του πανεπιστημίου. Το Χάρπερ Άνταμς είναι ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια στο είδος του και, παρά το γεγονός ότι έχει ως motto τη φράση «Μελετάμε σκληρά και... παρτάρουμε σκληρά», δεν έχει απασχολήσει ξανά στο παρελθόν τα ΜΜΕ με παρόμοια σκάνδαλα.

Δύο φοιτήτριες «διασκεδάζουν» στη σκηνή με τις στρίπερ


Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Mirror, το επίμαχο βίντεο πραγματικά σοκάρει με τις σκηνές που εκτυλίσσονται σε αυτόν τον «χώρο της γνώσης» και θυμίζουν... Magaluf. Η νύχτα ξεκινάει με τις στρίπερ που βρίσκονται στον χώρο να δίνουν σόου με προσομοίωση σεx, ενώ στη συνέχεια ανεβαίνουν στη σκηνή μαζί τους και φοιτήτριες, μία από τις οποίες διακρίνεται να γλύφει σαντιγί από την... ευαίσθητη περιοχή μίας από τις χορεύτριες.

Το κοινό ζητωκραυγάζει ενώ οι νεαρές κοπέλες συνεχίζουν το ακραίο αυτό σόου, που σίγουρα δεν θα περίμενε κανείς να συναντήσει σε μια φοιτητική εκδήλωση.


 Μια από τις κοπέλες γλύφει σαντιγί από το σώμα της χορεύτριας

Google+ Followers