Γράψτε το Email σας για να ενημερώνεστε πρώτοι.

Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2017

Δήμαρχος Λονδίνου: Ο Τραμπ κάνει σαν 12χρονο


Η κόντρα ανάμεσα στον δήμαρχο του Λονδίνου και τον πρόεδρο των ΗΠΑ καλά κρατεί....
Ο Σαντίκ Καν κατηγόρησε τον Ντόναλντ Τραμπ ότι συμπεριφέρθηκε σαν 12χρονο, όταν στράφηκε εναντίον του έπειτα από την τρομοκρατική επίθεση στη γέφυρα του Λονδίνου.
Τότε, ο Τραμπ είχε στραφεί κατά του Καν, υποστηρίζοντας ότι ο δήμαρχος του Λονδίνου είχε πει πως δεν υπάρχει λόγος να ανησυχούν οι Λονδρέζοι. «Τουλάχιστον 7 νεκροί και 48 τραυματίες σε τρομοκρατική επίθεση και ο δήμαρχος του Λονδίνου λέει ότι δεν υπάρχει λόγος να ανησυχούν!», είχε γράψει ο Αμερικανός πρόεδρος στο Twitter.

Στην πραγματικότητα, ο Καν είχε δηλώσει ότι οι Λονδρέζοι δεν πρέπει να ανησυχούν εξαιτίας της αυξημένης παρουσίας της αστυνομίας στους δρόμους της βρετανικής πρωτεύουσας.

Οταν ρωτήθηκε από τον New Yorker γιατί φαίνεται να ενόχλησε τον Τραμπ, ο δήμαρχος Λονδίνου απάντησε: «Η σύντομη απάντηση είναι ''δεν ξέρω'', αλλά θα μπορούσα να το καταλάβω αν αμφότεροι ήμασταν 12 χρονών».

Ο Καν δήλωσε ακόμη ότι τον απογοήτευσαν τα σχόλια του Αμερικανού προέδρου και επεσήμανε ότι οι πολιτικοί πρέπει να στηρίζουν ο ένας τον άλλον. «Οπότε, ήμουν εξαιρετικά έκπληκτος όταν ο πρόεδρος των ΗΠΑ, ο ισχυρότερος σύμμαχός μας, είπε αυτά που είπε. Για να είμαι ειλικρινής, απογοητεύτηκα», ανέφερε.

Η κόντρα τους τότε είχε συνεχιστεί. Ο Καν είχε δηλώσει ότι είχε σημαντικότερα πράγματα από το ασχοληθεί με τα tweet του Τραμπ και εκπρόσωπος του δημάρχου του Λονδίνου επεσήμανε ότι ο Τραμπ απομόνωσε μία φράση του Καν. «Αθλια δικαιολογία από τον Σαντίκ Καν», είχε σχολιάσει ο Αμερικανός.

Αργότερα, ο Καν ζήτησε να ακυρωθεί η επίσκεψη του Τραμπ στο Λονδίνο, σχολιάζοντας ότι ίσως να μην είναι σωστό να του... απλώσει το κόκκινο χαλί η βρετανική κυβέρνηση.

Google+ Followers