Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

Ρώσος ολιγάρχης παντρεύτηκε 17χρονη -Είχαν σχέση από τα 14 της! - Φωτογραφίες


Ποικίλλα σχόλια έχει προκαλέσει ο γάμος του Ρώσου ολιγάρχη Βαλεντίν Ιβανόφ με το μοντέλο Ελισαβέτα Ανταμένκο. Οχι απλά για...
τη διαφορά ηλικίας του (38 χρόνια, εκείνος είναι 55 και εκείνη 17) αλλά για το γεγονός ότι η σχέση τους ξεκίνησε όταν η κοπέλα ήταν μόλις 14 ετών!



Το ζευγάρι παντρεύτηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στη Νίκαια της Γαλλίας, σε ένα γάμο που έμοιαζε, φυσικά, βγαλμένος από παραμύθι. Ενα παραμύθι, όμως, που επισκιάστηκε από τη συζήτηση που φούντωσε για τη σχέση τους που άρχισε όταν η Ελισαβέτα ήταν ακόμη παιδί.

Σύμφωνα με την ρωσική έκδοση του Cosmopolitan, o Ρώσος ολιγάρχης γνώρισε την Ελισαβέτα στο ξεκίνημα της καριέρας της, πριν από τέσσερα περίπου χρόνια, όταν εκείνη έφυγε από την πόλη όπου γεννήθηκε, το Κανσκ στη Σιβηρία, με σκοπό να κάνει διεθνή καριέρα ως μοντέλο.

Το ακόμη πιο περίεργο είναι ότι, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, οι γονείς του κοριτσιού όχι μόνο δεν αποδοκίμασαν τον δεσμό με τον κατά 38 έτη μεγαλύτερό της άνδρα, αλλά επέτρεψαν στην κόρη τους να μετακομίσει μόνιμα στη Σιγκαπούρη (όπου μένει ο ολιγάρχης, ανώτατο στέλεχος της Lukoil) για να συγκατοικήσει μαζί του στο πολυτελές του διαμέρισμα.











Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs