Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

Ζευγάρι απολαμβάνει 18ωρους οργασμούς με μια απλή αγκαλιά –Απίστευτη περίπτωση [εικόνες]


Ενα παντρεμένο ζευγάρι από το Τέξας ζει την απόλυτη ηδονή με 18ωρους οργασμούς την ημέρα ακόμη και όταν ...
δεν έχει ερωτική επαφή.




Η Μέλανι και ο Σκοτ ΜακΚλουρ, θεωρούνται ένα από τα πλέον τυχερά ζευγάρια πάνω στη γη.

Μπορούν να απολαμβάνουν οργασμούς ακόμη και σε διάρκεια 18 ωρών, αναπνέοντας, χορεύοντας, με τη βοήθεια των καιρικών συνθηκών και φυσικά κάνοντας σεξ.

Η Μέλανι και ο Σκοτ παντρεύτηκαν πριν από οκτώ χρόνια και όπως αναφέρουν στην Mirror, θέλουν να μεταδώσουν το μυστικό τους και σε άλλα ζευγάρια.


Το ζευγάρι συμμετέχει σε μαθήματα Ecstatic Hearts που αφορούν την τέχνη του Τάντρα, μια πρακτική της yoga, η οποία απελευθερώνει την σeξουαλική ενέργεια και βοηθά να φτάσεις σε πιο υψηλή ένταση των αισθήσεων.

Σύμφωνα με το ζευγάρι, αυτή η πρακτική βοήθησε στο να φτάσουν στην απόλυτη έκσταση ενσωματώνοντας το σώμα, το μυαλό και την ψυχή τους.

«Μέσω του Τάντρα, η Μέλανι και εγώ φτάνουμε σε πολλαπλούς οργασμούς μέσω της αναπνοής, μιας απλής αγκαλιάς όπως φυσικά και μέσω του σεξ. Γεύσεις αλλά και ήχοι από τη γη μπορούν να μας προκαλέσουν έκσταση», ανέφερε ο Σκοτ, ο οποίος είχε καταφύγει στην συγκεκριμένη πρακτική για να βρει λύση στην πρόωρη εκσπερμάτωση που τον ταλαιπωρούσε.

Την όλη διαδικασία μάλιστα μπορούν να την απολαμβάνουν και με φίλους. «Μπορούμε να έχουμε οργασμούς ακόμη και με φίλους με τους οποίους δεν κάνουμε σεξ. Πριν μερικούς μήνες πήγαμε για κάμπινγκ με ένα ζευγάρι και όλοι είχαμε οργασμούς λόγω των κεραυνών που έπεφταν».

Η Μέλανι και ο Σκοτ γνωρίστηκαν σε ένα γάμο φίλων το 2008 και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος. Ακολούθησαν και οι δύο τις πρακτικές του ταντρικού σeξ, με την Μέλανι να δηλώνει πως έζησε τον πρώτο της ταντρικό παρατεταμένο οργασμό λίγα χρόνια αφότου ξεκίνησε τις συνεδρίες.


Τα tips της Μέλανι και του Σκοτ για καλύτερους oργασμούς

1. Καντε θόρυβο: Κάνοντας θόρυβο δίνετε τη δυνατότητα στον εαυτό σας να απελευθερωθεί και να εκφράσει τη δύναμή του. Είναι αποδεδειγμένο πως όταν κάνεις θόρυβο κατά τη διάρκεια του oργασμού, ανοίγουν ενεργειακά κανάλια στο σώμα σου. Οπότε, όταν κάνετε σeξ, φωνάξτε!


2.Οι σωστές αναπνοές: Το να αναπνέετε βαθιά θα σας βοηθήσει να έχετε παρατεταμένο οργασμό.


3. Ελέγξτε την ενέργειά σας: Οταν κάνετε σeξ προσπαθήστε να ελέγξετε την ενέργεια που βγαίνει από το κορμί σας. Παρατηρήστε τι θα συμβεί όταν θα καταφέρετε να μεταδώσετε αυτή την ενέργεια στο κορμί του συντρόφου σας, ο οποίος θα απολαύσει περισσότερο κάθε στιγμή.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs