Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

Πολύτεκνος ο Ρονάλντο: Μετά τα δίδυμα, έγκυος και η 23χρονη σύντροφός του


Στις αρχές Ιουλίου ο Κριστιάνο Ρονάλντο ανακοίνωσε επίσημα ότι απέκτησε δίδυμα με παρένθετη μητέρα, χωρίς...
να εξηγήσει τον λόγο που αποφάσισε να επιλέξει αυτή τη μέθοδο πατρότητας.




Ο σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου, ο οποίος έχει άλλο ένα παιδί τον Cristiano Ronaldo Jr., επιβεβαίωσε πριν από λίγες ώρες ότι θα αποκτήσει και τέταρτο παιδί, αυτή τη φορά από τη νεαρή σύντροφό του Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ, η οποία είναι η πρώτη γυναίκα με την οποία έχει επισημοποιήσει τη σχέση τους.


Κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου, ο Πορτογάλος επιβεβαίωσε μάλλον από κεκτημένη ταχύτητα την ευχάριστη είδηση, απαντώντας θετικά σε ερώτηση δημοσιογράφου αν είναι χαρούμενος με το παιδί που έρχεται, με τον ρεπόρτερ να ρίχνει άδεια και να πιάνει γεμάτα με το τέχνασμά του...


Ωστόσο, και οι πρόσφατες φωτογραφίες του ζευγαριού από τις διακοπές του στην Ισπανία, μιλούν από μόνες τους.


O Ρονάλντο με τον μεγάλο γιο του 


O Ρονάλντο με την σύντροφό του και τον γιο του 


Η απόφαση του διάσημου ποδοσφαιριστή να αποκτήσει παιδιά με αυτόν τον τρόπο προσέλκυσε τόσο θετικά όσο και αρνητικά σχόλια στα social media.

Οι θαυμαστές του σχολίαζαν και θετικά αλλά και αρνητικά την απόφασή του να φέρει στον κόσμο δύο παιδιά από παρένθετη μητέρα.

Οι μεν του έδιναν συγχαρητήρια που μεγάλωσε την οικογένειά του και έστελναν ευχές, ενώ οι δε τόνιζαν στα σχόλιά τους πως δεν λογάριαζε τα συναισθήματα αυτών των παιδιών που όταν μεγαλώσουν δεν θα νιώθουν τη μητρική στοργή.

Δεν ήταν πάντως και λίγοι εκείνοι που ανέφεραν πως είναι ευλογία το ότι μεγαλώνει την οικογένειά του, βγάζοντας προς τα έξω στοργικότητα, που ο ίδιος δεν γνώρισε από τον πατέρα του.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs