Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

ΗΠΑ: Άνδρας πάλεψε και νίκησε αγριογούρουνο 370 κιλών (φωτό)


Θα μπορούσε να λογιστεί ως άθλος και αν βρισκόταν στην Αρχαία Ελλάδα, ενδεχομένως να είχε αποδοθεί σε...
κάποιον ημίθεο. 




Στην προκειμένη περίπτωση ωστόσο, τον άθλο πέτυχε ένας άνδρας στην Αλαμπάμα των Ηνωμένων Πολιτειών, ο οποίος αναγκάστηκε να παλέψει με ένα τεράστιο αγριογούρουνο 371 κιλών, προκειμένου να προστατεύσει την οικογένειά του.

Το τεράστιο άγριο ζώο εμφανίστηκε στον κήπο του αναζητώντας τροφή. Η οικογένεια ζει σε ένα κτήμα 100 στρεμμάτων στη Νότια Αλαμπάμα, το οποίο είναι περικυκλωμένο από τις φωτιές που έχουν ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα στα δάση.

Το αγριογούρουνο προφανώς έχασε από τη φωτιά τα μέρη που έβρισκε την τροφή του, με συνέπεια να ρισκάρει την παρουσία του σε κατοικημένες περιοχές. Στο κτήμα δέχονται συχνές επισκέψεις από άγρια ζώα, όπως ελάφια, ρακούν και άλλα.

Αυτή τη φορά, ωστόσο, το ουρλιαχτό της κόρης του δεν ήταν ενθουσιασμού, αλλά τρόμου. «Βγήκα τρέχοντας έξω για να δω τι συνέβη», δήλωσε ο ιδιοκτήτης της φάρμας. «Κοίταξα μπροστά, αλλά δεν είδα τίποτα. Έτρεξα στο πίσω μέρος. Δεν μπορούσα να πιστέψω το θέαμα που αντίκρισα. Πήρα την καραμπίνα και πυροβόλησα το αγριογούρουνο τρεις φορές. Όταν το πλησίασα, διαπίστωσα ότι ήταν ακόμη πιο μεγάλο απ' ότι πίστευα», τόνισε ο πατέρας.

Δείτε τις φωτογραφίες από το τεράστιο ζώο...



Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs