Γράψτε το Email σας για να ενημερώνεστε πρώτοι.

Τρίτη, 18 Ιουλίου 2017

Εξελίξεις με έγκλημα 59χρονου, Γέρακα: Γιατί ψάχνουν με λύσσα το κινητό. Τι έδειξαν οι κάμερες


Τις τηλεφωνικές επαφές του 59χρονου και ενδεχόμενες απειλές που είχε δεχθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα...
εξετάζουν τα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, 
προκειμένου να εντοπίσουν τα άτομα που είδαν ή μίλησαν τελευταίοι με το θύμα και άλλα που θα μπορούσαν να είχαν κίνητρο να τον δολοφονήσουν.

Όπως γράφει ο «Ελεύθερος Τύπος», οι αστυνομικοί συνεχίζουν να συλλέγουν υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, με την ελπίδα να εντοπίσουν κάτι αξιοποιήσιμο, που θα απεικονίζει το δράστη πριν ή μετά το έγκλημα.

Βίντεο καταστήματος δείχνει το θύμα να μπαίνει σε αυτό και λίγο αργότερα να βγαίνει με ψώνια στα χέρια, ωστόσο η «στόχευση» των καμερών δεν δείχνει προς το παρόν το σημείο του άγριου εγκλήματος.

Χθες, Δευτέρα (17/07/2017) στο αρμόδιο τμήμα της Ασφάλειας Αττικής κατέθεσαν η σύζυγος και η κόρη του θύματος, με σκοπό να ανασύρουν από τη μνήμη τους περιστατικά και λεπτομέρειες πίσω από τα οποία θα μπορούσε να κρύβεται ένα κίνητρο για την εξόντωση του ανθρώπου τους.

Οι αστυνομικοί συνεχίζουν να ερευνούν τα ενδεχόμενα των προσωπικών διαφορών, το ξεκαθάρισμα λογαριασμών και αυτό της αντεκδίκησης, ενώ δεν αποκλείουν να πρόκειται για επαγγελματία δολοφόνο, ο οποίος ενδέχεται να χρησιμοποίησε όπλο με σιγαστήρα.

Εξετάζουν επίσης, αν η δολοφονία του σχετίζεται με τη σύλληψη του 23χρονου γιου του για την ανθρωποκτονία του 20χρονου φοιτητή, Θοδωρή Γαλαζούλα, το Μάιο του 2016, στην Πεντέλη.

Google+ Followers