Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

72χρονη γυναίκα είναι η γηραιότερη μητέρα στον κόσμο που αποκτά το πρώτο της παιδί


Πολλά ζευγάρια έχουν καταφύγει στην μέθοδο της εξωσωματικής γονιμοποίησης με την ελπίδα να αποκτήσουν ένα παιδί....
Ομοίως, ένα ηλικιωμένο ζευγάρι εναπόθεσε τις ελπίδες του στην εξωσωματική γονιμοποίηση και η επιθυμία τους τελικά πραγματοποιήθηκε.




Η 72χρονη Daljinder Kaur γέννησε το πρώτο της παιδί τον Απρίλιο του 2016 μετά την τρίτη προσπάθεια εξωσωματικής. Το αγοράκι γεννήθηκε στο Εθνικό Κέντρο Γονιμότητας στην πολιτεία Haryana της Ινδίας. Το κέντρο προσφέρει θεραπείες γονιμότητας σε γυναίκες που έχουν ήδη μπει στην εμμηνόπαυση.


Μετά από 46 χρόνια γάμου, αυτή η γυναίκα και ο 79χρονος σύζυγός της, Mohinder Singh Gill, ήταν πολύ χαρούμενοι που απέκτησαν επιτέλους ένα μωρό. “Όλοι μου έλεγαν να υιοθετήσω ένα μωρό, αλλά εγώ δεν ήθελα. Τώρα έχω το δικό μου παιδί,” είπε η γυναίκα σε συνέντευξή της στο The Telegraph.


“Θα τον μεγαλώσουμε με αξίες και θα του προσφέρουμε τα πάντα. Είχα πίστη στον Παντοδύναμο ότι μία μέρα θα μου δώσει το δικό μου μωρό, και Εκείνος πάντα άκουγε τις προσευχές μου,” πρόσθεσε.

Το ζευγάρι είχε δει μια διαφήμιση εξωσωματικής γονιμοποίησης και αποφάσισε να κάνει μια δοκιμή.

«Νιώθω γεμάτη ενέργεια. Ο σύζυγός μου είναι επίσης πολύ στοργικός και με βοηθάει όσο μπορεί,» είπε στο Agence France-Presse

«Ο Θεός άκουσε τις προσευχές μας. Η ζωή μου είναι τώρα πλήρης.»

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs