Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

Κροκόδειλος «επιστρέφει» το πτώμα άνδρα σε ποταμό της Ινδονησίας


Ένα αξιοπερίεργο βίντεο ήρθε στη δημοσιότητα. Καταγράφηκε από κατοίκους στην Ινδονησία και δείχνει...
έναν κροκόδειλο να κρατά στα σαγόνια του ένα γυμνό σώμα και να το πηγαίνει προς την ακτή.





Όπως μεταδίδουν ξένα ΜΜΕ, ο κροκόδειλος φέρεται να επιστρέφει το πτώμα ενός άτυχου 41χρονο άντρα που ήταν αγνοούμενος για μέρες και ο οποίος είχε πάει για μπάνιο σε ποταμό στο Berau του Ανατολικού Kalimantan. Κάποια στιγμή ο κροκόδειλος τον άρπαξε τον πήρε κάτω από το νερό και τον σκότωσε.

Οι προσπάθειες τις αστυνομίας για να τον εντοπίσουν ήταν μάταιες. Εκεί όμως είναι που τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο περίεργα. Σύμφωνα με το BBC, οι κάτοικοι της περιοχής ισχυρίζονται πως κάλεσαν έναν μάγο μαύρης μαγείας, ο οποίος τέλεσε μία τελετή «μαγεύοντας» τον κροκόδειλο και τον κάλεσε να επιστρέψει το πτώμα πίσω.

Δεν έχει γίνει γνωστό αν ο κροκόδειλος που «επέστρεψε» το πτώμα είναι ο ίδιος με αυτόν που επιτέθηκε στον άνδρα, ωστόσο το συγκεντρωμένο πλήθος στην όχθη του ποταμού ισχυρίζεται πως ο κροκόδειλος όχι μόνο επέστρεψε το πτώμα αλλά έμεινε εκεί να το προστατεύει από άλλα αρπακτικά.

Κάποιοι ντόπιοι επίσης αναφέρουν πως υπάρχει ένας μύθος στην περιοχή, σύμφωνα με τον οποίο όποιος κάνει μπάνιο στο ποτάμι χωρίς ρούχα κατασπαράζεται από κροκοδείλους ενώ όσοι κάνουν με ρούχα δεν τους πλησιάζουν.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs