Σάββατο 22 Ιουλίου 2017

Απίστευτη εκδίκηση γυναίκας στην ερωμένη του άνδρα της - Το βασανιστήριο με τις πιπεριές (φωτό)


Εκδίκηση από την ερωμένη του συζύγου της θέλησε να πάρει μια έγκυος γυναίκα και ο τρόπος που επέλεξε ήταν...
βασανιστικός.




Πώς; Βάζοντας καυτερές πιπεριές στα γεννητικά όργανα της άλλης γυναίκας. Η άτυχη γυναίκα έμεινε γυμνή στο κρεβάτι υποφέρει από τα βασανιστήρια.

Μια ομάδα γυναικών κρατούσε ακίνητη την ερωμένη, ενώ η Λι φορούσε γάντια από λάτεξ. Έπειτα, αφαίρεσαν τα εσώρουχά της, άνοιξαν τη σακούλα με τις καυτερές πιπεριές και τις τοποθέτησαν στα γεννητικά της όργανα, προκαλώντας της απίστευτο πόνο.

Αγωνιά, καθώς της κρατούν τα χέρια, τα πόδια και το κεφάλι, ώστε να παραμείνει ακίνητη. Τα απομεινάρια των πιπεριών βρίσκονται παντού γύρω της και μια άλλη γυναίκα καταγράφει τις εφιαλτικές της στιγμές. Η Λι, που είναι περίπου 3 μηνών έγκυος και περιμένει αγοράκι, δήλωσε πως υποπτεύτηκε τον 24χρονο Τσιέν Κέο, καθώς εξαφανιζόταν για ώρες από το σπίτι τους.

Η μέλλουσα μητέρα και οι 4 φίλες της, τον ακολούθησαν σε ένα μοτέλ και ανέλαβαν δράση. Το συμβάν συνέβη στην επαρχία Τάι Νγκουγιέν, του βορειοανατολικού Βιετνάμ.

Οι φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν στο διαδίκτυο από τις γυναίκες, ως τρόπαιο για την τιμωρία που επέβαλαν. Αυτό προκάλεσε διάφορες αντιδράσεις, με πολλούς να αναρωτιούνται γιατί δεν τιμωρήθηκε ο σύζυγός της, αντί για την ερωμένη του.

Η αστυνομία δήλωσε ότι δεν έχει λάβει παράπονα από το θύμα, για οποιαδήποτε επίθεση.



Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs